MICHA EIST 1 MILJOEN MAAR THIJS STAPEL HEEFT HEM (NOG) GEEN PLEIDOOI GESTUURD

MICHA HEEFT GEEN IDEE WAT ZIJN ADVOCAAT MORGEN GAAT DOEN OP DE ZITTING WAAR HIJ EEN MILJOEN EURO EIST (OP BASIS VAN SCHADE-BEREKENINGEN VAN DE LETSELSCHADE-SPECIALIST MR. KLAAS AANTJES) VAN DE STAAT OP BASIS VAN BEWEZEN MISBRUIK VAN PROCESRECHT DOOR EX-RECHTER WESTENBERG * IS HET OOIT EERDER VOORGEKOMEN DAT EEN EISER GEEN PLEITNOTA KRIJGT VAN ZIJN ADVOCAAT? * DE SPANNING STIJGT MET DE MINUUT: WAT GAAT ER MORGEN GEBEUREN? * ALLES EN IEDEREEN ZIJDENS DE STAAT DOET ER ALLES AAN MICHA NU REEDS TE LATEN WETEN: JE BENT EEN SMERIGE UNTERMENSCH EN HEBT GEEN ENKEL RECHT IN NEDERLAND

6 Replies to “MICHA EIST 1 MILJOEN MAAR THIJS STAPEL HEEFT HEM (NOG) GEEN PLEIDOOI GESTUURD”

 1. Het onderstaande is globaal wat psychopaten in macht en controle posities doen om zichzelf aan de top te handhaven. Zoals ik eerder opmerkte: Zo nu en dan wordt -uitsluitend- hiertoe (met enorme tegenzin) een pion geofferd. Je kunt als untermensch/’gullible fool’/burger/klokkenluider e.d. bijv. bij de Centrale Raad van Beroep wel eens een zaak winnen, die dan ook breed uitgemeten wordt in de MSM. Maar dat is dus NOOIT iets wat (terecht) fnuikend zou kunnen uitpakken voor de naargeestige fundamenteel corrupte monoliet van elkaar het balletje toespelende (logisch) intelligente en met name ‘adapted compensated’ geslaagd geïnfiltreerde en vervolgens helemaal omhoog gevallen psychopaten:

  ——————
  The deep state knows that public appetites require an occasional victim. These victims need to be thrown to the wolves to appease their jaded appetites. A facade of justice needs to be maintained within the human zoo.

  The guys who run the asylum need to keep up the pretence that they are the sane ones, presiding over a largely insane population of inmates. It wouldn’t do at all if the news leaked out that the patients are the sane ones! — and that the doctors and the orderlies are the ones who are stark raving mad!

 2. Auteur Sytze van der Zee, die over Koos H. het boek ”Zuidwal” (de Haagse straat waar H. woonde) schreef en daarvoor onder anderen politiemensen sprak, hecht „absoluut geen waarde” aan de beschuldiging van Koos H. dat Stolk Tialda Visser vermoordde. „Daar is geen enkele aanwijzing voor. Koos H. probeert altijd anderen de schuld te geven. Hij heeft een ziek brein en is een verschrikkelijke psychopaat.
  ———————
  Als Koos H. dusdanig opvalt aan een auteur, is Stolk misschien de meest verschrikkelijke (namelijk) “Prins Bernhard type psychopaat” van de twee.

  Echte (!) psychopaten vallen namelijk niet op: ‘They blend in’. Het zijn een soort ‘pure evil’ kameleons die zo bij je naar binnen glibberen. Meestal ook verbaal aalglad en (bijzonder) verraderlijk kwaadaardig/schadelijk liegend alsof ze de waarheid spreken (= zonder verhoging van de polsslag, niet aantoonbaar met de polygraaf/leugendetector), zoals Bert van Delden.

  ‘Dead inside’ probeert, projecterend, zo mogelijk ’the fabric of life itself’ te vermoorden.

 3. Stapel. Nomen est omen.

  En “untermensch” Micha’s zaakje is dan nog feitelijk maar marginaal, in zaken (echter wel) tegen de monoliet van WARE krankzinnigen van übermensch (zo zien psychopaten zich fundamenteel en onveranderlijk zelf, immers niet gehinderd door enig EQ/moreel besef, ben JIJ de muis waarmee zij spelen….) Reiter-SS’er Prins Bernhard kaliber.

 4. Het wordt pijnlijk duidelijk waarom Micha er een dozijn advocaten doorheen gejaagd heeft. Net zoals zijn eerdere advocaten haalt hij Stapel door het slijk op het internet.
  Zelfs voor Stapel, die tot nu toe een bijna onmenselijke tolerantie jegens zijn geesteszieke client ten toon spreidde, zal dit wel de grens zijn en zal hij geen moeite meer doen voor deze normloze idioot.

 5. Nee hoor Micha, blijkbaar ken je je eigen advocaat nog niet zo goed.

  mr. Thijs Stapel heeft dat al eerder geflikt, bij Nico van den Ham. Stapel heeft er een handje van om onvoorbereid op een zitting te komen en de avond van tevoren pas met zijn cliënt te gaan bellen of hij nog iets moet doen.

  Het bewijs is hier te horen: https://youtu.be/-jrCHUSWzNY?t=4m33s

Geef een reactie