MICHA EN DE TROLLEN: HOE LANG HOUDEN WE NOG STAND?

NOG NOOIT VERTOOND IN NEDERLAND: EEN LEGER VAN ‘PROFESSIONELE’ TROLLEN EN INFILTRANTEN DAT MICHA 24/7 OP DE HUID ZIT * ‘KWALITEITSJOURNALIST’ CHRIS KLOMP VORMT DE KERN EN HET HART VAN DEZE ‘SPECIAL FORCE’ * HOE GEVAARLIJK MOETEN ZE MICHA WEL NIET VINDEN OM DERGELIJKE MIDDELLEN TEGEN HEM IN TE ZETTEN?

9 Replies to “MICHA EN DE TROLLEN: HOE LANG HOUDEN WE NOG STAND?”

 1. Goede video Micha.
  Trollen laten zien geeft altijd verhelderend inzicht voor publiek.
  Weet ook aub, dat normale mensen meestal weg gehackt worden op uw publicaties.

  Op deze website bijvoorbeeld, kan ik slechts soms inloggen. Bonusje gaf dat ook al eens aan in een commentaar hier, we krijgen dan vreemde meldingen als bezoekers.

  Ik zou die trollen zelf wel melden aan Youtube.
  U laat ze meestal gewoon hun gang gaan, als illustratie is dat ook wel interessant.
  Als u zoveel trollen en hackers op uw publicaties krijgt, dan zal u wel goed bezig zijn.

 2. Nou trollen zat. Vaak zit er een schroefje bij ze los in het instinctief substraat.

  Zelf geen enkel besef van diepe stoornis blijven deze dingen gewoon doorploegen totdat ze worden uitgenomen.

  Kenmerkend ‘not able to learn from experience’ ook.

  Financiële steun voor Micha is van deze dingen niet te verwachten al zouden ze (ijskoud bijeen gehosseld) miljoenen op hun rekening- en een zwaar overbemeten staats-traktement hebben.

  Andere “klokkenluiders” worden in PB BV door de “onzichtbare hand” in dezelfde positie gebracht als Edwin de Roy van Zuydewijn…..of erger.

 3. Nee, natuurlijk interesseren de aanhangers zich ‘geen fuck’ hiervoor. Want Kat denkt weer eens dat zijn gevecht met de trollen wereldnieuws is. Zoals dit hele blog alleen nog maar over hemzelf gaat. In derde persoon enkelvoud ook nog.

  Daar komt nog eens bij dat de aanhangers die nog wel reageren dit platform alleen maar gebruiken om dag in dag uit hun eigen gekte te etaleren. Het niet te volgen PB-geneuzel van Stoute Revolutionair is daar een mooi staaltje van. Nog even en ook Bonusje komt ons weer verblijden met alinea’s wartaal.

 4. Klomp benaderd actief mensen op de sociale media, vaak via de dm van Twitter of Facebook, met het verzoek om klokkenluiders/melders van misstanden te negeren.

 5. De vraag is meer: hoe lang houdt Micha Kat nog stand? Ook de laatste ronde donateurs werven heeft weer niets opgeleverd, ROL wordt nog steeds bevolkt door louter idioten Nog iets te melden over PB BV? Het schijnt dat PB eigenhandig dat paaltje bij Drakensteyn omhoog duwde! Hoe lang zou het nog duren voordat Micha definitief door z’n centjes heen is?

  De ’trollen’ zijn de enigen die zich oprecht in je interesseren. De rest van je volgers is daar ofwel te dom ofwel te lui voor. Face it, Micha. De trollen zijn alles wat je nog hebt aan publiek.

 6. Als je als ambtenaar (integer) op ambtseed iets opmaakt dat de ‘deep state’ rond Bernhard of voor mijn part Demmink raakt of ooit zou kunnen raken (in het verste verschiet), dan is je ambtseed plots niets meer waard. De ambtseed is er om de burger eronder te houden, als die bijv. zegt dat hij door het (oranjige) gele licht is gereden, terwijl de verbalisant gezien zegt te hebben dat het rood was.

  De ambtseed van JD zelf, of van een type als Jimmy Savile of Hillary Clinton, wat is die waard? U mag het zeggen!

  Ook doen psychopaten je bij voorbaat de moed in de schoenen zinken, door zichzelf als reusachtig en onkwetsbaar af te schilderen.

  Laatst van een politicus (kennelijk een foute lakei) nog gehoord: Van de koning verlies je het altijd.

  Koningen zijn echter zat onder de guillotine enzo beland, historisch gezien, dus BEDENKELIJK imponerend bedoelde kwalijke onzin.

Geef een reactie