MICHA GAAT OP WEG NAAR DE PAUS EN HULT ZICH IN DE WAPENRUSTING VAN GOD

HOE SATANISCH DE PAUS OOK IS, DE KRACHT VAN HET GOEDE ZIT WEL DEGELIJK IN JEZUS CHRISTUS EN DE BIJBEL * MICHA’S PELGRIMAGE NAAR DE PAUS VINDT PLAATS OP HET MEEST CRUCIALE MOMENT IN DE WERELDGESCHIEDENIS WAAROP DE STRIJD TUSSEN LICHT EN DUISTERNIS ZAL WORDEN BESLECHT * OM VOLUIT TE KUNNEN STRIJDEN IN DEZE FASE OMGORDT MICHA ZICH MET DE RIEM VAN DE WAARHEID, HULT ZICH IN DE BORSTPLAAT DER RECHTVAARDIGHEID EN BESCHERMT ZICH MET HET SCHILD VAN HET GELOOF OM DE PIJLEN VAN HET KWAAD AF TE WEREN * HIJ VALT AAN MET HET ZWAARD VAN DE HEILIGE GEEST DAT IS ALS HET WOORD VAN GOD. HIJ GEBRUIKT KORTOM DE VOLLE WAPENRUSTING VAN DE HEER ZODAT HIJ OP KAN STAAN TEGEN HET GIF VAN DE DUIVEL.

For we do not wrestle against flesh and blood, but against the rulers, against the authorities, against the cosmic powers over this present darkness, against the spiritual forces of evil in the heavenly places. Therefore take up the whole armor of God, that you may be able to withstand in the evil day, and having done all, to stand firm.

Eén reactie op “MICHA GAAT OP WEG NAAR DE PAUS EN HULT ZICH IN DE WAPENRUSTING VAN GOD”

  1. Amen!

    Vraag de Paus maar of hij een moderne psychopatentest met hersenscan wil toestaan. Meten is weten!

    https://youtu.be/-p_Tjae_gIQ

    Zie in de bovenstaande YouTube voor de MO van (minder geslaagde en zich niet, zoals “Prins” Bernhard = iedereen wil onder de paraplu van deze “GROOTHEID”, tot zo hoog mogelijk in de boom op sleutelposities en onverschillig voor de politieke constellatie de overheidsadministratie inbaggerende) psychopaten….. en hoe iemand die (als de Soldaat van Oranje met de “Prins”) 21 jaar (naar eigen zeggen nauw) met hoogst opvallende en exuberante KERNkrankzinnige Jimmy Savile heeft samengewerkt, totaal ‘flabbergasted’ was toen de ‘mask of sanity’ van de ‘alien mindset’ uiteindelijk, na decennia moreel debiel rondbaggeren, was verwijderd.

Geef een reactie