MICHA GAAT VIJF CRUCIALE VRAGEN STELLEN AAN DE TELEGRAAF

THIS IS THE ENDGAME: MICHA KAT SLOOPT HOOGSTPERSOONLIJK DE GROOTSTE KRANT VAN NEDERLAND MET ENKELE SIMPELE TELEFOONTJES DEZE WEEK (OF VOLGENDE WEEK, DE OF DE WEEK DAARNA) * WORDT ER EEN INTERNATIONAAL OPSPORINGSBEVEL UITGEVAARDIGD TEGEN MICHA OMDAT HIJ VRAGEN STELT AAN DE TELEGRAAF/HILL & KNOWLTON? * HIERONDER DE VRAGEN DIE MICHA KAT GAAT STELLEN AAN DE KRANT VAN MISBRUIKEND NEDERLAND -EN DE ANTWOORDEN WORDEN NATUURLIJK OPGENOMEN EN OP DEZE SITE GEPUBLICEERD:

De eerste vraag. Geven jullie toe dat jullie voormalige adjunct-hoofdredacteur Kees Lunshof (door jullie ‘een parel van de krant’ genoemd) een van de beste vrienden was van Joris Demmink en samen met hem kinderen misbruikte? De tweede vraag. Is jullie huidige hoofdredacteur P. Jansen op de hoogte van de werkelijke aard van zijn ‘mentor’ en ‘ontdekker’ Kees Lunshof? De derde vraag. Heeft Kees Lunshof er als vriend van Demmink persoonlijk in 2008 voor gezorgd dat Micha werd ontslagen bij De Telegraaf als correspondent ZO Azie nog voordat hij een letter in de krant had kunnen publiceren? De vierde vraag. Waarom schrijven jullie nu niet meer over Micha Kat nu hij jullie noodlottig dreigt te worden terwijl jullie eerder in 2012 uitgebreid berichtten over elke scheet om Micha te demoniseren? De vijfde vraag: Hebben jullie een strategie om te overleven nu jullie op alle fronten kopje onder aan het gaan zijn? Zo ja, wat is die strategie?

11 Replies to “MICHA GAAT VIJF CRUCIALE VRAGEN STELLEN AAN DE TELEGRAAF”

 1. Nog wat vraagjes van mij er bij:

  “Het ergste vind ik dat de telegraaf een 12 jarig Meisje misbruikte dat zwanger was en haar illegaal verkregen medische gegevens misbruikte voor een volksrel en hetse op te wekken om van die joodse tristan van der vlis de massamoordenaar af te leiden!

  En Haar allerlaatste stukje Veiligheid Welbevinden en Sociaal Economische Bezit en Onderdak weg vaagde daar ze voor de door de telegraaf georganiseerde lynchmobs moest vluchten.”

  Hoe zit dat telegraaf..gaan jullie Haar nog afdoende vergoeden? Minstens 1 miljoen Euro belastingvrij Lijkt Me een minste Geste. En hoé gaat het Haar leeft Ze eigenlijk nog Wel? En Haar doktor is die nog wel eens Veroordeeld voor zijn misdaad?

 2. Ik denk dat deze prangende vragen grote paniek zullen veroorzaken op de redactieburelen van de Telegraaf. Mafkat heeft ze stevig bij de ballen en ze weten het: dit het het einde van de Krant van Wakker Nederland en ze zullen welzeker vóór 23 juni de handdoek in de ring werpen zodat Micha de Verschrikkelijke zijn journalisitieke vakwerk kan voortzetten op dit veelgelezen prachtblog.

 3. Ik weet wat! Ik ga vijf cruciale vragen aan jou stellen!

  1. Geef je toe dat je kinderen hebt misbruikt?
  2. Geef je toe dat je seks met mannen wilt maar dat niet toe durf te geven?
  3. Ben je nog steeds boos dat je ontslagen bent bij de Telegraaf?
  4. Waarom schrijf je niet meer over de water-oorlog in Ierland? Eerder dit jaar was dat de nieuwe NWO strategie om de mensheid te decimeren.
  5. Heb je een strategie om te overleven nu je op alle fronten kopje onder gaat? Zo ja, wat is die strategie?

   1. Ik weet wat babuma! Ik ga vijf cruciale vragen aan jou stellen!
    1. Geef je toe dat je kinderen hebt misbruikt?
    2. Geef je toe dat je seks met mannen wilt maar dat niet toe durft te geven?
    3. Ben je nog steeds boos dat je carriere eindigde als cybertrol in plaats van koning?
    4. Ben je nog steeds depressief dat je geen jood maar bastaardje van japanners bleek?
    5. Heb je een strategie om te overleven nu je op alle fronten kopje onder gaat? Zo ja, wat is die strategie?
    Bonusvraag 6. Heb je nou die gejatte 9+3 12,1 miljard euro al terug betaald?

    1. 1. Ja
     2. Ja
     3. Oh ja!
     4. Ja!!
     5. Nee
     Ik weet niet over welke miljaden het hebt, sorry. Waarom denk je trouwens dat je moet antwoorden in plaats van Micha? Hij is toch een stoere journalist? Dan kan hij toch zelf antwoorden?

     1. O de miljarden..sja men zou menen u zou dan job cohen zijn he alhoewel onbewijsbaar dus heeft u nou wel of niet al terug betaald?

Geef een reactie