2 Replies to “MICHA HEEFT GELD NODIG ANDERS GAAT HIJ DOWN -EN NIET VEEL”

 1. Voor crowdfunding heb je natuurlijk wel een crowd nodig. Het aantal mensen dat Micha volgt zullen er hoogsten vier zijn en daarvan vindt de meerderheid dat iedereen ermee gediend is als Micha stopt met het uitbraken van zieke laster en verzonnen verhalen.

  Die crowd is er dus niet en van die funding kan ook niets terecht komen.
  Micha doet er verstandiger aan zich te laten opnemen, dan heeft hij onderdak en een gezonde dagelijkse maaltijd. Misschien vinden de artsen het ook nog goed als hij met zijn laptop blijft spelen.

 2. 40 a 50 euro per persoon, erg bescheiden ben je ook niet …… normale stiching is al blij met 10 euro pp.

  Owwh je runt een stichting, moet je dan niet aan bepaalde eisen voldoen en zaken inzichtelijk maken, wat heden niet echt het geval is.

  Daarnaast val je puur in herhalingen van oude berichten, en anderzijds wat copy paste werk van de Telegraaf en Alex Jones, aka je maakt je er wel heel makkelijk van af, lijkt me dat je wat meer inzet mag tonen in plats van makkelijk geld maken.

  Daarnaast als ik wat zou schenken zou ik dat eerder bij We are change Rotterdam doneren, aangezien het daar vervolgens eerder nuttig zie besteed bijv. aan een nieuwe cameraof mic en eventueel wat koffie. En neem ik aan deze mensen hun basis inkomen goed hebben geregeld en dus vervolgens de donatie s tegoede komen van de reportage s enz enz.

  En dus niet een of ander luizig mannetje die zijn dagelijkse onderhoud daarvan gaat voorzien voor dagelijks 1o min werk en dit vervolgens nada noppes inhoud dan een beetje plukken van andere media en dit in een overdreven jasje gieten.

  Ik zou zeggen ga maar eens lekker aan het werk, beetje afwassen of iets dergelijks, waarschijnlijk ben je daar weer te arrogant voor.

  Overigens je tube your shop word ook steeds armzaliger ………

  de eerste succesvolle crowdfunding ……….leuk verkoop praatje Kat, waarschijnlijk heb je ook zoiets dergelijks aan de shophouders verkondigd.

  Vervolgens sterf alles wat in je handen ligt, afspraken kom je niet na, en je ex advocaten geef je nog wat trappen na, je dobbert wat mee op zaken van advocaat die Baybassin verdedigd omzodoende nog wat fans voor donatie s aan je te binden.

  Ik durf te wedden dat WAC niet eens hoeft te bedelen, en dat mensen spontaan geld overmaken …..wat alles te maken heft met oprechtheid en inzet en de persoontjes ………..

Geef een reactie