6 Replies to “MICHA HELPT MEE EEN GOEDE BURGEMEESTER TE VINDEN VOOR AMSTERDAM!”

 1. Ik las dat de vacature weer is open gezet. U schrijft dagelijks over allerlei horror die in Nederland aan de gang zou zijn en dat Nederland moet worden gered. Dan lijkt mij dit voor u toch een uitgelezen kans voor u om dat te komen doen. Eerst Amsterdam, dan de provincie, dan het land.

  Nog altijd beter dan dagelijks plichtmatig twee keer moord en brand schreeuwen.

 2. Ik had eigenlijk jouzelf ook willen voordragen, maar dat stuit op twee problemen; ten eerste zou het toch erg jammer zijn als de nieuwe burgemeester van Amsterdam direct na zijn installatie voor 6 maanden in het cachot verdwijnt, en ten tweede is het toch wel noodzakelijk dat een burgemeester 12 minuten kan spreken zonder daarna naar adem te moeten happen. Je zou af en toe eens een kwartiertje op een stairmaster moeten gaan staan!

  Nee, jij kwalificeert jezelf niet. Maar dat geldt eigenlijk voor alle functies in deze wereld. Het is the story of your life…

 3. Stel je voor dat je je door “de koning” laat benoemen….en dat blijkt dan goed beschouwd (achter zijn vriendelijk ogend masker) roverhoofdman Ali Baba of, erger, een (kennelijk) schaamteloze kleinzoon van een hoogverraderlijke IJSKOUD **over lijken van gruwelijk vermoorde Nederlandse (model) staatsburgers voortbaggerende (!)** Nazi psychopaat, bovendien (zich wel minutieus kledend als een gentleman, maar intern kennelijk zo rot als- of nog rotter dan een mispel of farizee-er) helemaal niet (!) wettig afstammend tot de vorstelijke lijnen in Europa behorend….zoals bijv. bij de Hertogen van Brabant of de (doorluchtige) Heren van Arkel (en mogelijk de kleinere baanderheren zoals Van Pallandt) wél het geval is.

  Wat zegt dat over je geschiktheid en bekwaamheid als goede burgemeester???!!!

  Prins Bernhard zou zeggen: “Het interesseert me geen bal allemaal, uitstekend (!) geschikt, ‘just what the doctor ordered'”.

  Maar geldt dat ook voor de normale (!) mensheid?

 4. …..(vervolg vorige reactie) blijken te liggen.

  Uiteindelijk echter ook weer voortvloeiend uit psychopathie bij een klein percentage (m.n. de logisch gewiekste en geinfiltreerde aangepaste gecompenseerde) morele debielen, verraderlijk verholen achter een ‘mask of sanity’.

 5. Overigens zal het herstel van (de schade aangericht door) verholen dictatuur en USA/GB vazalstaat PB BV, geen sinecure zijn.

  De SS psychopaat is immers meteen in 1945, met het oog op een uitnodigend bungelend touw aan een galg, begonnen om (als een dolgedraaide berserker zo energiek touwtjestrekkend achter de schermen) de bevolking te selecteren op kritiekloze schaapachtigheid en lapzwans-achtige neiging tot grijze muizen collaboratie t.o.v. perverse “might is right” machtswellustelingen, voortbouwend op eeuwenlange Van Nassau inspanningen in die richting.

  Daar zal nog het grootste probleem

 6. De filmpjes zijn met een trage en haperende verbinding niet te bekijken, maar DSR wil zich wel kandidaat stellen, mits eerst de Staat der Nederlanden is hersteld en de bizarre en hoogst onwenselijke (!) en schadelijke naoorlogse contraptie Prins Bernhard BV naar de prullenbak is verwezen (waar die thuishoort).

  Anders is het collaboratie met de duivel (deze een legitiem aanschijn geven) en dat kan slechts uitlopen op ROKENDE PUINHOPEN.

Geef een reactie