3 Replies to “MICHA IN DE VOETSPOREN VAN DONALD TRUMP; DOET MSM-JOURNALISTEN NA”

 1. Ha je hebt je grote voorbeeld Alex Jones bezocht, die eveneens een gesprek had Trump.

  Sja en als die heilig is bij Alex Jones dan is dat natuurlijk ook het geval bij Kat.

 2. Dat gelauf nos verzwijgt dat demmink veroordeeld is is wel dé top in een al decennia lopend crime en zaak van de eeuw wat dan puur welbewust en opzettelijk moet zijn…

  Ook demmink heeft heel verzwegen alom al schuld bekend en aan slachtoffers grote bedragen uit betaald

  Dat is dan ook justitietop ..ergst denkbaar verrotte penose!!!

  Hier op 1:28 https://www.revolutionaironline.com/jeroen-pauw-volledig-gekocht-door-het-demmink-kamp/

  See Comments https://twitter.com/FTM_nl/status/673777751397126144

  Dit betekent toch dat de strafzaak want misbruik en verkrachting vallen onder verantwoording van justitie…van door deze demmink aan gestelde bordeelhouder bolhaar …. dat rechtbank en justitie tot een vergelijk of uitspraak zijn gekomen?

  Ik zou wel de uitspraak willen zien?
  Al helemaal WIÈ die rekeningen en schade vergoedingen wel aan die Slachtoffers uitbetaald uiteindelijk dan?

 3. Poes Mis GESTEL JE HEBT EEN BAKKERIJ EN ER KOMT IEMAND MEERDERE MALEN PER DAG DOOR DE WEKEN MAANDEN EVEN BINNEWIPPEN EN VERTELT JE DAN EVEN HOE WAARDELOOS JE BROOD WEL NIET IS EN WAT VOOR EEN WALGELIJK INFANTIEL MANNETJE JE WEL NIET BENT DAN IS HET TOCH JE GOED RECHT ALS EERZAME BAKKER OM DEZE PERSOON ALS POLITIE NIKS DOET AAN DIT SOORT STALKING JE ZAAK UIT TE SLAAN,ER UIT TE TRAPPEN MIDDEN IN ZIJN BEK TE SCHIJTEN,IEMAND ZOU EEN KEER JE NAGELS ERUIT MOETEN TREKKEN TIKT LEKKER WEG OP JE COMPUTER!!!WAT BEN JIJ EEN SMERIG LAAG IMBECIEL PERSOON EEN AFTREKSEL JAMMER DAT JE MOEDER DE intelligentie NIET HAD BIJ JE GEBOORTE OM HET ONDERSCHEID TE MAKEN BABY NAGEBOORTE,DIE HOER HEEFT HET NAGEBOORTE GEHOUDEN EN DAAR KAN JIJ HET EVEN JE VERDERE LEVEN MEE DOEN,ERG ZIELIG VOOR JE,IK SNAP JE FRUSTRATIE,ALS JE HULP NODIG HEBT IK HEB NOG EEN STUKKIE TOUW ERGENS IN DE GARAGE LIGGEN.IK WENS JOU EN DIE HOERIGE TEEFMOEDER VAN JE (ALS DIE GEK NOG LEEFT) EEN PRETTIGE DAG!!!

Geef een reactie