MICHA IN GROOTS OFFENSIEF TEGEN CRIMINELE EN CORRUPTE MSM MET ‘MICHA-VERHOREN’ -STEUN HEM!

MICHA’S STRIJD TEGEN DE MSM KRIJGT ENORME IMPULS VANUIT DE VS WAAR DE NEW YORK TIMES DOOR COMEY OPNIEUW IS ONTMASKERD ALS FAKE NEWS IN CRUCIALE ZAKEN * DE TELEGRAAF ZAKT WEKELIJKS VERDER WEG IN DE ELLENDE * DE VOLSKRANT VRIJWEL DAGELIJKS DOOR DE STRONT GESLEURD OP GEENSTIJL * HET HOGER BEROEP IN DE HULSPAS-ZAAK MOET HET EINDE WORDEN VAN DE VOLKSKRANT

Over enkele maanden dient het hoger beroep van Micha in de ‘paranoide gek-zaak’ tegen De Volkskrant. De kern is even simpel als onthutsend: Micha werd door die krant een ‘paranoide gek’ genoemd omdat hij de zaak-Demmink onderzoekt. Dit is zonder enige twijfel niet alleen compleet onjuist -legio journalisten onderzochten Demmink- maar ook op een sadistische wijze malicieus waarbij deze krant juist iemand die er helemaal alleen voor staat en reeds te kampen heeft met ongekende terreur vanuit Justitie (veroorzaakt door diezelfde Demmink!) nog eens een extra trap in de buik krijgt. Dit alles levert normaal gesproken zonder enige twijfel een onrechtmatige daad op -het enge probleem is dat we door de muur van corrupte, de MSM-beschermende pedo-rechters moeten zien heen te breken. En dat kan alleen met jullie hulp! Het griffierecht voor deze zaak bedraag 331 Euro en Micha heeft nu 50 euro binnen. Maak dus een bedrag over for your truth! [vraag de rekening op via drsmkat@yahoo.com]. Wat er nog eens bijkomt is dat sinds de behandeling van deze zaak in eerste aanleg meer en cruciaal bewijs op tafel is gekomen dat Demmink schuldig is (de verklaring van Yvonne Keuls) en dat er wel degelijk sprake is van endemisch kindermisbruik binnen de top van Justitie (Vincent Leenders). Nog weer minder reden dus om Micha een ‘paranoide gek’ te noemen omdat hij de zaak-Demmink onderzoekt. We zien in ons land hetzelfde gebeuren als in de VS: het weerzinwekkende bolwerk van leugens van de MSM kan gewoon niet langer overeind worden gehouden. Hierbij is ook nog eens sprake van een enorm zichzelf versterkend effect: naarmate er steeds meer waarheid boven tafel komt door internet gaan de MSM zich steeds spastischer en agressiever opstellen waardoor ze nog meer en nog grotere leugens moeten verkondigen wat hun ineenstorting alleen maar nog meer versnelt. Naast het hoger beroep tegen De Volkskrant komt er ook een serie ‘Micha-verhoren’ waarbij de volgende personen zullen worden opgroepen om onder ede te verklaren over samenspanning met Justitie tegen Micha:

Gerard van der Meer (advocaat)

Chris Klomp (journalist)

Marcel Haenen (journalist)

Jeroen de Jager (journalist)

Marcel Gelauff (journalist)

Gerlof Leistra (journalist)

Bart Mos (journalist)

Folkert Jensma (journalist)

Tot slot: hoezeer De Volkskrant en Marcel Hulspas hun boekje te buiten zijn gegaan -en onrechtmatig hebben gehandeld- blijkt eens te meer uit het optreden van de door de Staat aangestuurde trollen op Micha’s YouTube-kanaal. Hun scheldpartijen en gegooi met modder is vaak woordelijk hetzelfde als het taalgebruik van Hulspas. Wat Hulspas en De Volskrant deden had dus met journalistiek niets te maken, maar alles met de demonisrings-activiteiten van de staatstrollen. En is de ‘kwaliteitspers’ nou niet de ‘kwaliteitspers’ juist om de reden dat ze zich ‘verre houden’ van het ‘ordinaire geschreew en gescheld’ op internet?

5 Replies to “MICHA IN GROOTS OFFENSIEF TEGEN CRIMINELE EN CORRUPTE MSM MET ‘MICHA-VERHOREN’ -STEUN HEM!”

  1. Volgens mij zijn plattenlandsbewoners voor de pedocraten makkelijker als patsy vast te linken aan een godsvergeten slootje waarin dan uiteraard een van hun vele vermoorde lustobjecten gevonden moeten worden? Met stedelingen is het als vanzelfsprekend veel moeilijker om met bijvoorbeeld de vele zendmasten, sociale verbanden e.a. niet makkelijk te controleren stadse activiteiten een bepaalde dadersprofiel crimineel witwassend specifiek persoonlijk dan wel sluitend secuur te kunnen organiseren?! DIT kan volgens mij dan ook zo goed als geen gedeelde toeval dat een andere eveneens zeer ongelukkige patsy met de moordenjackpot der Nederlandse pedocraten had meer zijn… Het ligt er namelijk net iets te dik bovenop mensen! En kijk daarbij ook eens goed naar de desinformerende lichaamU+0015EU+0015Epasmen van DEZE hoerstitiele sprookjeU+0015EU+0015Elet?! WTFG Kat, je mag dan wel een gevrijmstselde (hij nog niet he?) plotterjood zijn, misschien ben je gelukkig daarom wel veel beter dan je donerende aanhang hier toegespitst op de smerige jodenstreken van je ‘ex’-tribesmen?

  2. NY times is Soros spreekbuis, complete staf is in zijn dienst.

    Ik had 400 euro van vakantiegeld in opties belegd maar is foetsie, 400 euro weg in paar uur tijd. Dus helaas niets meer nu.

  3. Iedereen met een rudimentair inzicht in het recht weet dat Micha ook dit hoger beroep met weinig omhaal van woorden zal verliezen.

    Het is triest dat de belastingbetaler moet opdraaien voor dit aandoenlijke circus.

  4. Benieuwd welke malicieuze en sadistische Prins Bernhard BV “rechter” Micha nu weer op zijn dak krijgt.

    Hun tot een krankzinnige monoliet (duivel) verbindende narcistische persoonlijkheidsstoornis maakt de Trias Politica vast tot een lachertje……..

Geef een reactie