5 Replies to “MICHA IS AAN HET WINNEN, WINNEN EN WINNEN!”

 1. Die Chris toch: In een psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV staat je dat kenmerkend minimaal te wachten…..als je geen psychopaat of nuttig collaborerende idioot bent, maar een normaal en bovendien enigermate wakker individu, dat walgt van (moreel) grenzenloze perversiteiten.

  Winnen betekent: Geen schade lijden aan je onsterfelijke ziel…..
  Maar als die al dood/niet aanwezig is, merkt het resterende ‘dead inside’ vergif verspreidende, kwaadaardig manipulerende en zwartmakende 100% narcistische monster dat eenvoudig niet.
  Vandaar de kinderlijk aandoende, maar helaas op morele debiliteit duidende vraag.

  ————–
  collegialiteit binnen het Nederlandse journaille geldt alleen binnen de corrupte MSM.
  ————–
  Narcistische ‘common collusion’ mag dan op normale collegialiteit lijken: Het is het NIET!

 2. Jaja. Micha is weer eens aan het ‘winnen’. Eens even kijken: er liggen voor maanden celstraf in het verschiet, je bent gevlucht uit Nederland en spendeert je tijd in relatieve armoede in budgethostels, je bouwt geen pensioen op, je schulden worden met de maand groter, er liggen nog een aardig aantal factuurtjes voor proceskosten klaar, je kunt je familie (en je zoon) niet zien, online staan zoveel nadelige verhalen over je dat je nooit meer ergens normaal aan de bak komt, je lichaamsgewicht verraadt een zeer ongezonde leefstijl en je mist de kracht en het karakter om je leven zelf uit het slop te trekken. Hmmm…leg mij nog eens uit wat je precies verstaat onder winnen?

   1. Ik denk dat hij op Robbeneiland ook niet (altijd) echt het gevoel had aan het winnen, winnen, winnen te zijn.

    En wat heeft u nou helemaal gewonnen? Een tussentijds arrest als pyrrusoverwinning en een beetje aandacht die u eigenlijk niet verdiend. Verder lukt het u niet eens met feiten of gevoel te winnen in eender wat.

    Kortom, om met Jack Sparrow te spreken: Keep telling yourself that darling.

Geef een reactie