MICHA IS DE ENIGE JOURNALIST TER WERELD DIE HET BILDERBERG-HQ BEZOCHT… EN DE ENIGE TEGEN WIE BILDERBERG OOIT AANGIFTE DEED

ERIC DONK BLIJFT MICHA AFPERSEN EN ZET ZIJN UNIEKE BILDERBERG-VIDEO’S OP ZWART * HET GAAT DONK NIET OM DE ZAAK, MAAR LOUTER OP HET GELD * DE VIDEO VAN MICHA’S BEZOEK AAN HET BILDERBERG HQ VERVANGEN DOOR HET BILDERBERG-INTERVIEW VAN MICHA DOOR MAX KEISER [VA. 13:30]

BREAKING: ONZE KONING PLANT MET DE ‘WERELD-ELITE’ DE DERDE WERELDOORLOG OP EEN STEENWORP AFSTAND VAN HET NIEUWE ‘OOSTFRONT’ * MICHA NOG ALTIJD VERVOLGD VOOR HET WAARSCHUWEN VAN NEDERLAND TEGEN DE BILDERBERGERS * BILDERBERG UPDATE VIA INFOWARS

8 Replies to “MICHA IS DE ENIGE JOURNALIST TER WERELD DIE HET BILDERBERG-HQ BEZOCHT… EN DE ENIGE TEGEN WIE BILDERBERG OOIT AANGIFTE DEED”

 1. Caroly: Er zijn mensen die bijv. verdrinken terwijl ze een ander die niet kan zwemmen trachten te redden. Er zijn hulpverleners die in oorlogsgebieden steeds weer hun leven wagen enz. enz. enz.

  Als we echter tegelijkertijd ijskoude en krankzinnig energiek zich inwroetende psychopaten van het kaliber van Winston Churchill en Bernhard zur Lippe Biesterfeld (en tegenwoordig moordrobots als Kerry en Clinton), niet alleen onherkend laten ronddarren, maar ze ook nog gaan ophemelen en tot voorbeeld stellen en er standbeelden voor oprichten, dan verwordt bijv. in de denkwereld van jongeren alle goedheid en menselijkheid die er wel degelijk is, tot iets voor jammerlijke ‘gullible fools’ en ‘losers’.

  Totdat deze zelf op de brandstapel terecht komen die psychopaten in het geniep met militaire precisie en desnoods decennia lang voor ze aan het plannen zijn.

  ROKENDE PUINHOOP is al wat er dan overblijft.

 2. Caroly: De kracht van herhaling bij mensen met een gehoorstoornis…..die bijv. menen te horen dat ik roep dat ALLES slecht is.

 3. hoge ogen scoren met RT ….tsssssss

  Lijkt me logisch dat RT zaken uitlichten van het westen, zoals dat andersom ook het geval zal zijn waarbij het westen bepaalde zaken van de russen uitlichten ……

  Het zal RT boeien hoe het verhaal echt in elkaar steekt als ze het westen maar kunnen downplayen, dus elke clown kan leuke verhaaltje ophangen

 4. “”MAAR LOUTER OP HET GELD””

  Lijkt me eerder dat er een andere strijd tussen jullie gaande is, wat je vervolgens zelf in stand houd door materiaal van hem te gebruiken zonder toestemming + steken onder water zoals junk en dergelijke.

  Anderzijds krijg je donaties binnen via je verdienmodel en houd vervolgens in stand door materiaal van hem te gebruiken dus lijkt me dat deels logisch dat je een bijdrage doet.

  Het algemeen belang deelt Donk waarschiojnlijk eerder met WAC, aangezien deze een goede verstandhouding hebben.

  “”BILDERBERG-HQ “” ???? wat mag dat inhouden??? welke locatie???

 5. OPPAKKEN, TESTEN EN (indien bingo, anders heropvoeding) UITNEMEN.

  Psychopaten zijn totaal niet gevoelig voor de pen, of voor spuitbussen enzo, omdat ze zich niet kunnen schamen, berouwen e.d..

  Ze moeten echt fysiek gestopt worden anders is het ‘Never mind, go on…..bringing doom all around’.

  Dresden = “Tondeldoos van de duivel”.

  1. Hoi SR, je herhaalt jezelf voortdurend, ik weet niet wat dat toevoegt of bijdraagt. Alleen maar roepen dat alles slecht is, helpt niet echt.

Geef een reactie