MICHA IS FEELING REALLY DEPRESSED TODAY

LAATSTE NIEUWS: GEENSTIJL GEEFT MICHA NU RUGDEKKING EN SPREEKT OVER HET MINISTERIE VAN VEILIGHEID EN JUSTITIE ALS ‘HET MINISTERIE VAN PEDODOOFPOTTEN’ * DIT IS CRUCIAAL VOOR MICHA’S HOGER BEROEP TEGEN DE VOLKSKRANT DIE DE TENT NU WEL KUNNEN SLUITEN! * LATER MEER!

LEES NU BLIK OP NOS JOURNAAL OVER PETER R. DE VRIES EN DE STAATSMEDIA * STEEKT DE POLITIE ONS LAND NU ZELF IN DE FIK OM TENMIDDEN VAN ALLE SCHANDALEN NOG ‘POSITIEF’ IN HET NIEUWS TE KUNNEN KOMEN?

2 Replies to “MICHA IS FEELING REALLY DEPRESSED TODAY”

 1. De Politie als dief of heide-brandstichter, het is net zo onmogelijk als dieven die de Politie willen gaan overnemen.

  Gelukkig bepaalde Prins Bernhard c.s. (bekend van medeplichtigheid aan Dresden e.d.) daar decennia lang het aanstellingsbeleid.

  Zodat de burger geen levensgevaarlijk projectiel op zich gericht krijgt, want daar heeft PB altijd een broertje aan dood gehad.

  Ja mensen, psychopaten zijn de grenzenloze optelsom van WARE krankzinnigheid en de boodschapper van dit goede nieuws is steeds de PINEUT.

 2. Als je een beetje depri bent, moet je ook op 54 jarige leeftijd niet aarzelen om van polariteit te wisselen. Het is nooit te laat.

  Michaela Kut, hoe klinkt dat hè.

  Enfin een psychopaat is MK dus niet, want waarom zou(den) die zich ergens depri door voelen, maar dus waarschijnlijk lang onderdrukte transgender gevoelens. Geef er gewoon aan toe en laat je fluks ombouwen man, of moet ik vrouw zeggen!?

  Daarna voel je je vast meer alsof de aarde je THUIS is geworden en hoef je niet meer aan zelfmoord te denken, zoals bijv. onze lieve Karoline von Günderrode eertijds, het koude mes gestoken in haar eigen warm kloppende hartje: ‘Die Erde ist mir Heimat nicht geworden’.

  En nog een stoot van een wijf van het kaliber Kim Novak, Sophia Loren, Zsa Zsa Gabor of Grace Kelly erbij ook…!!! Gina Lollobrigida vergat ik nog: dát kaliber.

  Of begint Prins Bernhard BV zijn vernietigende werk te doen en begin ik van eindeloze rabiate uitplundering door diens PP elite mijn (gezichts)scherpte te verliezen…..

Geef een reactie