MICHA KAT OVER HET DRAMA-IMTECH

EXTRA EN BREAKING: WEER PEDO-OFFICIER VAN JUSTITIE GECHANTEERD * LEES HIER ALLES OVER DE ‘VERDWENEN’ DOSSIERS VAN JUSTITIE

ZES JAAR GELEDEN WERD ALLES WAT ER NU GEBEURD ALS PRECIES VOORSPELD EN BESCHREVEN IN HET BOEK BOEKHOUDFRAUDE VAN MICHA KAT EN PIETER LAKEMAN * NIEMAND HEEFT HET NU MEER OVER DE ROL VAN KPMG OF VAN HET BESTUUR VAN IMTECH * DIT IS HET PURE FASCISME: DE CORPORATE ELITE KAN HUISHOUDEN TEN KOSTE VAN ALLES EN IEDEREEN ZONDER ENIGE VERANTWOORDING
[wp_ad_camp_1] Het is allemaal zelfs nog smeriger en corrupter dan in het filmpje gesteld, want de deal tussen de VEB en KPMG wordt nu niet eens meer genoemd in de MSM. Dat is om geen ‘slapende honden wakker te maken’. Immers, alles wat de VEB zegt of doet in relatie tot Imtech is bedrieglijk en hypocriet in het licht van de ‘overeenkomst’ van 7 oktober 2014.

4 Replies to “MICHA KAT OVER HET DRAMA-IMTECH”

 1. De foto’s gecensureerd, maar de absolute waarheid bestaat nog op internet in tekst, zag ik zojuist.
  http://vaticanassassins.org/2013/07/07/knight-of-maltabilderbergerss-nazi-officer-prince-bernhard/
  Waarvan hetgeen dat alles samenvat is:
  Secretly a Roman Catholic, Prince Bernhard ….
  Vertaling:
  In het geheim Rooms Katholiek, Prins Bernhard …

  Dat zegt alles natuurlijk.
  En als je wil weten waarom mijn twitter account gecensureerd werd, daar voor want dat moet geheim blijven, dus schreeuw het van de daken!

  Veelmaals dank weer, deep behind enemy lines.

 2. Je bent een rund als je met vuurwerk stunt.

  Hetzelfde geldt voor de vanuit de diepste diepte van de lichamelijke existentie (het instinctief substraat) aangestuurde optelsom van ware ‘pure evil’ krankzinnigheid van prins Bernhard kaliber.

  Proactief TESTEN en uitnemen.

 3. De maatschappelijke schade die ‘corporate psychopaths’ van prins Bernhard kaliber aanrichten is inderdaad FENOMENAAL en nauwelijks nog in geld uit te drukken.

  We zijn GEK als we -nu de mogelijkheid er is- niet proactief gaan testen op deze optelsom van ware, (moreel) grenzenloze krankzinnigheid.

Geef een reactie