MICHA KAT TEGEN MARCEL GELAUFF: EEN BESLISSEND MOMENT VOOR DE RECHTSPRAAK IN NEDERLAND

LEES HIER DE COMPLETE CASSATIE VAN MICHA cassatie.gelauff TEGEN HET ARREST VAN HET HOF DAT HEM ZES MAANDEN WIL OPSLUITEN VOOR HET SCHRIJVEN VAN DE WAARHEID OVER MARCEL GELAUFF

4 Replies to “MICHA KAT TEGEN MARCEL GELAUFF: EEN BESLISSEND MOMENT VOOR DE RECHTSPRAAK IN NEDERLAND”

 1. Het zou me een fortuin waard zijn om een filmpje te zien waarin de gezichtsuitdrukkingen van de andere mensen in dit café wordt getoond, op het moment dat ze dat dronken dikkerdje in de gaten krijgen dat met opgezwollen halsslagader met zijn telefoon het beeldscherm van zijn laptop zit te filmen, onder het uitstoten van met veel speeksel samengaande onverstaanbare jibberisch.

  Het verbaast mij eigenlijk dat Kat daar in Dublin nog altijd niet in een dwangbuis is afgevoerd…

 2. Requirant, mooi woord.
  U en ik kunnen nog veel leren van de taal van Mr. Stapel. Hij heeft in heldere, deftige taal een goed verhaal geschreven. Of het overtuigend genoeg is weet ik niet, maar ik geef u meer kans op basis van zijn teksten dan op basis van die van u.

  Puur uit interesse trouwens: Waarom heeft Mr. Stapel de zaak nu pas (weer) overgenomen?

  Veel succes bij uw cassatie.

  1. Omdat mijn vorige advocaat niet mee wilde in deze strategie. Hij wilde de cassatie baseren op de stelling dat het Hof er geen rekening mee heeft gehouden dat ik een journalist ben en mij derhalve een zeer grote vrijheid van meningsuiting toekomt. Was ook een mogelijkheid, maar ik vind deze veel sterker!

   1. Dank voor uw antwoord.
    Beide zijn erg sterk. Ik hoop voor u dat u de juiste gok heeft genomen. Want om eerlijk te zijn, soms blijft het gokken. Zeker gezien uw eerdere ervaringen.

Geef een reactie