MICHA LEGT COMPLETE FRAUDE BIJ CDA BLOOT; MSM MOETEN ZWIJGEN EN SPINNEN OM HUGO ‘LADY GAGA’ DE JONGE IN DE LUCHT TE HOUDEN

HOE KRIJGEN WE DE CRIMINELE MASSAMOORDENAAR HUGO DE JONGE DIE DOOR IEDEREEN WORDT GEHAAT OP DE TROON? * WE LATEN EEN CRIMINELE EN CHANTABELE VOORZITTER (PLOUM) EEN CRIMINELE EN CHANTABELE NOTARIS BENOEMEN (BOELLAARD) OM DE ZAAK TE FLESSEN

Eén reactie op “MICHA LEGT COMPLETE FRAUDE BIJ CDA BLOOT; MSM MOETEN ZWIJGEN EN SPINNEN OM HUGO ‘LADY GAGA’ DE JONGE IN DE LUCHT TE HOUDEN”

  1. De shockerende affaire Aantjes (mr. Willem CDA) is ook een (de Grondwet voortdurend aan de laars lappende/als dekmantel misbruikende en onstuitbaar de griezelig absoluut monarch uithangende) actie van het zogenaamd “koninklijk” huis, dat zich heeft ontwikkeld uit gewetenloze/moordzuchtige ‘unnamed thugs’ die in de 11e eeuw door een geterroriseerde, militair zwakke landheer (de prins-bisschop van Münster) illegaal (want niet van adel en door ziekelijke terreur richting land en volk) het feodaal bestuur zijn binnengehaald en daarin (uiteraard links, rechts, troelala…) verder zijn gaan woekeren om (al liegend en bedriegend gaande over honderdduizenden en uiteindelijk miljoenen lijken…..) hun macht en controle te vergroten.
    Wat we nu zien met het COVID-19 NWO project, komt ook uit het brein van deze (of dergelijke) *optelsom* van WARE proactief agressieve/heerszuchtige (kern) krankzinnigheid.
    Ook de shockerende ijskoude moord op J.F. Kennedy, de totale ontwrichting van de normale menselijke samenleving e.d. is het resultaat van het door pure evil gedreven gebagger (over lijken) van dit type *duivelse* (niet mee te redeneren) krankzinnigen.

Geef een reactie