MICHA MAG NIET WAT GEDETINEERDEN, DESKUNDIGEN EN GETUIGEN WEL MOGEN

REEKS VAN KRANKZINNIGE EN BIZARRE SAR-INCIDENTEN VANUIT RECHTERLIJKE MACHT TEGEN MICHA GAAT MAAR DOOR * ALLES WAT MICHA ZEGT, DOET OF VERZOEKT WORDT PER OMGAANDE EN ZONDER MOTIVERING AFGEWEZEN * WAT GAAT ER ZICH MAANDAG VANAF 13:30 AFSPELEN OP HET HOF TE ARNHEM?

Ouderling Abbink verzint zelf feiten en omstandigheden, zoals dat Micha’s advocaat accoord zou zijn gegaan met zittingsdata. Of nee: die informatie krijgt hij door ‘van boven’, net als hem ‘door God’ wordt ingefluisterd dat Micha een crimineel is omdat hij de gevestigde pedo-orde bedrijgt. Ouderling Abbink oordeelt zonder daarbij gerechterlijke stukken nodig te hebben die voor Micha pleiten -hij weet dat ze er zijn maar vraagt ze niet op, want ja, de wil van God is voor ouderling Abbink belangrijker dat de wet, dan jurisprudentie of dan uitspraken van gerechten die hem niet uitkomen. Dan wordt ouderling Abbink gewraakt. Vervolgens doet de wrakingkamer er werkelijk alles aan Micha weg te spelen van de zitting: geen skype-verbinding, geen video-booschap. Het is Micha’s hoger beroep in een zaak waarvoor hij -nog nooit vertoond in Nederland bij een uitingsdelict- vier maanden in voorarrest heeft gezeten, maar hij mag er zelf geen rol in spelen. Wat gedetineerden, deskundigen en getuigen wel mogen -deelnemen aan de zitting via video- mag Micha als appellant niet. Het is meer dan duidelijk: de wrakingskamer sluit zich geheel af voor feiten en omstandigheden. De man om wie de hele zaak draait mag niets zeggen. Maandagochtend op 10 uur overlegt Micha met zijn advocaat voordat die laatste afreist naar Arnhem. We behouden ons alle rechten voor, zoals dat zo mooi heet.

15 Replies to “MICHA MAG NIET WAT GEDETINEERDEN, DESKUNDIGEN EN GETUIGEN WEL MOGEN”

  1. Uit gedegen onderzoek van Micha bleek dat het aantal pedofielen nog veel groter is dan aanvankelijk werd gevreesd. Het blijkt dat alle homoseksuelen pedofiel zijn en dus ook alle leden van de Regering en de Rechterlijke Macht.
   Micha riep inmiddels op tot een Algemene Mobilisatie om deze tsunami te keren.

   Te paard, te paard!

    1. Ok, ik was niet duidelijk genoeg. Wat bedoel je als je zegt “Geen hysterische toestanden op deze site aub”? Wat versta je onder hysterische toestanden als reactie?

 1. Misschien is ouderling/rechter Abbink zijn godsbeeld dat van prins Bernhard met een aureool die onbegrensd doet wat hij wil.

  Veel meer kan het bij een psychopaat niet zijn.

  Dan kun je rechterlijke uitspraken verwachten die voor waar aannemen dat een heldere lucht overdag knalgeel van kleur is en gras over het algemeen paars.
  Natuurkundigen/biologen die dit zouden kunnen weerleggen, zijn lastpakken die maar wat uit hun nek kletsen en die daarom op voorhand maar niet worden opgeroepen.

  Mijn advies: Geen psychopaten in openbare dienst en bestuur. Berufsverbot!!!

 2. In de regels voor videoconferentie van de Rijksoverheid wordt aangegeven dat het onder meer niet wordt toegestaan bij verdachten met (mogelijk) een ziekelijke stoornis of gebrekkige geestelijke ontwikkeling.
  Mogelijk verklaart dit de afwijzing van je verzoek, beste Micha. Ik kan me voorstellen dat je reputatie bij Justitie inmiddels bekend is.

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rechtspraak-en-geschiloplossing/inhoud/videoconferentie-in-rechtszaken

 3. FF uitrusten op staatskosten is toch ook niet verkeerd kan je ff bijkomen en even alles rustig op een rijtje zetten,Feit is wel dat ze van gekkigheid niet meer weten wat ze met je aan moeten,Dat blijkt wel uit alles blijf anders lekker zitten waar je zit en wacht alles even rustig af,Laat ze lekker allemaal de pestpleuris krijgen.

 4. Gewoon rustig blijven micha,Des te meer gekke capriolen justitie uithaald des te mooier het is laat ze je maar veroordelen laat ze je maar kielhalen,Des te groter je overwinning,Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel……

Geef een reactie