MICHA MET STEVE BROWN EN ANDEREN PROMINENT IN NIEUW TV-PROGRAMMA OM AF TE REKENEN MET DE SPIN EN DE LEUGENS VAN DE MSM

EXTRA: BILDERBERGERS BLIJVEN AANSLAGEN PLEGEN IN DE OPMAAT NAAR DE TOTAL CONTROL-HORROR STAAT * NIEMAND IS MEER VEILIG VOOR DE MOORDDADIGE FALSE FLAG-TERREUR VAN DE NWO

THERE WE GO: SALTO TV DURFT HET AAN: EEN PROGRAMMA OVER DE WAARHEID EN DE WERKELIJKE TOESTAND VAN NEDERLAND EN DE WERELD * LEES DE ACHTERGRONDEN OP DE SITE VAN STEVE BROWN * STEVE, MICHA EN ANDEREN KRIJGEN IN DIT PROGRAMMA CARTE BLANCHE OM ALLES AAN TE KAARTEN WAT ZE WILLEN * MARCEL ’10 MAANDEN’ GELAUFF: KOM ER MAAR IN! * SALTO VERWACHT ‘HONDERDDUIZENDEN KIJKERS’ * PROGRAMMA WORDT MEERDERE MALEN PER WEEK HERHAALD

5 Replies to “MICHA MET STEVE BROWN EN ANDEREN PROMINENT IN NIEUW TV-PROGRAMMA OM AF TE REKENEN MET DE SPIN EN DE LEUGENS VAN DE MSM”

 1. Salto is een open zender waar iedereen programma’s kan inbrengen, dus dat ‘carte blanche’ is alweer complete onzin.

  YouTube heeft een hoger bereik dan een (multiculti) kabelkanaal in Amsterdam waar geen hond naar kijkt. En wat dat betreft weten we ook precies wat het bereik is van de video’s van Brown: 3000 views op zijn best.

 2. Als het aan de Russische Doema ligt zal er binnenkort een wetsvoorstel aangedragen worden waarin staat dat alle mensen die politieke of andere openbare functies vervullen, waar de waarheid centraal zou moeten staan dus, een polygraaftest moeten doorstaan.

  In eerste instantie klinkt dit hard en onwerkelijk. Kijken wij echter naar onze eigen politiek en andere officials, maar ook naar journalisten en andere publieke functies, zien wij dat zo’n test zeker niet overbodig is.

  Goede reactie van leek op dit bericht:

  een zeer goed idee,en een psycho/sociopatie test zou ook wel op zijn plaats zijn.

  alles wat met ambtenarij,gezag en autoriteit te maken heeft,aan een maandelijkse test onderwerpen.
  ============================

  Een polygraaf detecteert geen psychopathische leugens/psychopaten.

  Dat heeft Putin dus goed bedacht……..Voor hemzelf en zijn internationale soortgenoten.

  En een moderne psychopatentest, zoals dringend aabevolen door o.a. dr. Martha Stout (en DSR) voor allen in openbaar bestuur en dienst, hoeft maar 1 keer.

  Een in het instinctief substraat gestoorde persoonlijkheid is niet aan verandering (laat staan aan verbetering) onderhevig. Psychopaten liegen namelijk zonder enige verhoging van de polsslag of transpiratie…..en passeren iedere polygraaf/leugendetector-test met vlag en wimpel.

  Ze ZIJN a.h.w. wandelende ‘pure evil’ leugens. Geen spoor van geweten, schaamte, vrees (om bijv. op leugens betrapt te worden) enz. enz. HEEL UNIEK, zo vreemd dat het haast als “buitenaards” zou kunnen worden aangemerkt (wat het overigens niet is).

 3. Het zegt kennelijk voornamelijk, dat de Oranjes terecht zijn gevlucht en daarmee geabdiceerd in 1940 wegens -in door natuurlijk toneelspel verholen werkelijkheid- volmaakt (!) ongeschikt, onbekwaam en benedenmaats.

  Echte “übermenschen” vanouds dus (zoals ze zelf denken)……

  Succes met

 4. Hoe durf je dit een ‘false flag’ te noemen.

  Koning Willem, die uitsluitend op de troon zit omdat zijn psychopathische SS/SA grootvader/ruggensteker/hoogverrader (ondenkbaar naargeestig) handjeklap heeft gedaan met de USA/GB, omtrent de krankzinnige ‘shitload’ “vrachtwagens” volgestampt met TNT die vanuit 2850 zware bommenwerpers (normaal-militair ondenkbaar) GERICHT PROACTIEF op de burgerbevolking van Dresden werden afgeworpen, heeft zijn warmste mededogen met de slachtoffers uitgesproken, ondertussen andere gruwelslachtoffers doorgaand terroriserend.

  Dat zegt toch wel iets!

Geef een reactie