MICHA NA ZIJN OVERWINNING OP WESTENBERG EN DE PEDO-DEEP-STATE: HEART ATTACK EN CENSUUR-TERREUR! DIT IS DE SATANIC DEEP STATE IN FULL PLAY: DE WET GELDT NIET VOOR HEN!

LEES OOK NIBURU.CO: WAAROM KRIJGEN INEENS ZOVEEL MENSEN EEN HARTAANVAL? * DE WESTENBERG-MAFIA GAAT ONDANKS HUN NEDERLAAG GEWOON DOOR MET HUN TERREUR WANT ZE WANEN ZICH NOG STEEDS ONKWETSBAAR IMMERS GEDEKT DOOR HET KONINKLIJK HUIS

3 Replies to “MICHA NA ZIJN OVERWINNING OP WESTENBERG EN DE PEDO-DEEP-STATE: HEART ATTACK EN CENSUUR-TERREUR! DIT IS DE SATANIC DEEP STATE IN FULL PLAY: DE WET GELDT NIET VOOR HEN!”

 1. Niburu weer. Weet met moeite vier gevallen van hartaanvallen te noemen en komt dan met een lui stukje waarin een relatie wordt gelegd met 5G.

  Cijfers: In 2018 overleden 37.769 Nederlanders aan een hart- of vaatziekte. Dat zijn er 3147 per maand oftewel ruim 100 per dag.

 2. …..een sneer van massamoordenaars…..(zie het proefschrift “Staatsvormend Geweld” van Dr. Leo Adriaenssen…..behalve dat crimineel geweld in Europa geen legale staten vormt).

 3. En dat “huis” is bovendien helemaal niet koninklijk in Europa. Tenzij je echt oliedom pragmatisch ingesteld bent!
  Het zijn (op zijn best!!!) van oorsprong hele kleine, doch legaal aangestelde, amtenaren-vazallen van de keizer(lijke) lijn.

  Aan die legaliteit bestaat inmiddels grote twijfel, nu uit bisschoppelijke brieven blijkt, dat ze (de oorspronkelijke *niksies* ) een hondsbrutale boevenbende van vader op zoon vormden, die onder terreur richting de Landheer (Het Sticht Münster) een aanstelling als ambtenaar-graaf heeft weten af te troggelen.

  Dit maakt al hun verdere aanspraken en huwelijken/erfenissen ILLEGAAL (ofwel door usurpatie van andermans goed) in handen gekregen.

  Ze hebben (normaliter) NERGENS wettelijk recht op, dus ook niet op de prerogatieven die ze (valselijk) door inbreng van zogenaamd “hun” goederen in de Staat der Nederlanden, ook weer hebben weten af te troggelen.

  Ze zijn ook *uitgestorven* volgens de normale regels, maar die hebben ze kenmerkend naar de hand gezet, zodat nu een Duitse smid of smedenzoon Amsberg, koninkje zit te spelen.

  Een laatste ultra-cynische nassauer sneer en steek in de rug over het graf heen richting de verafschuwde Nederlanders.

  Daar ziet deze malaise naar uit…..!!!

Geef een reactie