MICHA NOG NIET BENADERD DOOR RTL; GARANDEERD 500.000 PER DAG MET BINNEN EEN MAAND 1 MILJOEN KIJKERS

MAAR MICHA MAG NIET BENADERD WORDEN OMDAT ALLEEN FAKE NEWS EN WEERZINWEKKENDE PORNO- EN PEDO-PROPAGANDA GOEDGEKEURD DOOR RUTTE EN DEMMINK DE BUIS OP MAG -EN DAAR IS HET NEDERLANDSE VOLK DUS HELEMAAL KLAAR MEE! * MICHA WAS DE EERSTE DIE DE KANSLOOSHEID VAN DE PEDO-MISSIE VAN HUYS INZAG * STEUN MICHA EN MAAK GEEN 1 MILJOEN OVER MAAR EEN KLEIN BEDRAG OP DE REKENING VAN ZIJN STICHTING

Toen reeds in de eerste uitzending een pedofiel werd uitgenodigd om te kommen vertellen over ‘verwarde mensen’ was duidelijk dat Twan Huys met zijn Late Night Show zou afstevenen op een historische failure en een epische mislukking. Aldus geschiedde. De grootste epic fail van Huys was echter zijn confrontatie met Stormy Daniels die vlak na de ‘historische uitzending’ werd exposed af bedrieger en afperser die Trump 300.000 dollar schadevergoeding moest betalen -hetgeen natuurlijk niet door Huys werd gemeld. Lees het verhaal over het einde van Twan ‘1 miljoen’ Huys hier.

3 Replies to “MICHA NOG NIET BENADERD DOOR RTL; GARANDEERD 500.000 PER DAG MET BINNEN EEN MAAND 1 MILJOEN KIJKERS”

  1. Het nadeel is dat u niet per direct kunt beginnen, tenzij ze elke avond een dure live-stream vanuit Ierland willen financieren. Of tenzij ze uw straf en de afname van DNA kunnen verhinderen.

  2. Nou, wat jij dan voor hebt op Twan Huys is dat jij een historische failure en een epische mislukking bent ZONDER dat jij daar eerst voor op TV hebt hoeven komen.

    Zou Twan nou ook gaan bivakkeren in fungus paradijzen met de pisvlekken van de voorgangers nog in de matrassen?

  3. De hypocrisie van Mafkat is weer van epische proporties. Linken naar een stuk van de Telegraaf, waarvan Kat doorgaans oreert dat het de grootste, misdadige pedo-krant van Nederland is. En dan nog die zogenaamde voorspelling van Mafkat: hij roept duizenden idiote dingen over duizenden organisaties en personen en zit er in bijna 100% van de gevallen naast. Als dan een programma waar hij ‘kritiek’ op heeft van de buis wordt gehaald in verband met tegenvallende kijkcijfers, komt Mafkat bijna klaar op zijn eigen woorden…. En 500.000 kijkers, Kat? Je hebt op Twitter 200 volgers en dan moeten wij geloven dat je site veel bezoek trekt? Think again, idioot.

Geef een reactie