MICHA ONTHULT HET WARE VERHAAL ACHTER DE VERBIJSTERENDE AFTOCHT VAN CORONA-MINISTER BRUNO ‘HET HOFNARRETJE’ BRUINS

LAATSTE NIEUWS: FACEBOOK VERWIJDERT CORONA-VLOG 9 VAN MICHA OVER DE ONDERGANG VAN BRUNO BRUINS

YOU DON’T MAKE THIS UP: ALS DE HOLOCAUST MOET GAAN PLAATSVINDEN EN TIENDUIZENDEN NEDERLANDERS ZULLEN WORDEN VERMOORD IS ‘NIEMAND VERANTWOORDELIJK’: DIT ZIJN DE KEY DEPARTEMENTEN: * VWS: VACATURE, TIJDELIJKE VERVANGER * BIZA: KAJSA IS ‘BEZIG TERUG TE KOMEN’ MAAR IN GEEN VELDEN OF WEGEN TE BEKENNEN * JUSTITIE: GEDEELDE VERANTWOORDELIJKHEID IS GEEN VERANTWOORDELIJKHEID * DIT KAN GEEN TOEVAL ZIJN

5 Replies to “MICHA ONTHULT HET WARE VERHAAL ACHTER DE VERBIJSTERENDE AFTOCHT VAN CORONA-MINISTER BRUNO ‘HET HOFNARRETJE’ BRUINS”

  1. De puur boosaardig criminele ‘alien mindset’ is volslagen doortrapt en dat op een laag van volslagen doortraptheid enz. enz. ad infinitum.

    Philips II noemde de ijskoude massamoordenaar Willem van Nassau/Oranje, de betoverende “Vader des vaderlands”, niet voor niets: De vijand van het menselijk geslacht……de Katholieke aanduiding voor duivel.

  2. Volgens mij is het vertrek van Bruno Bruins een vorm van deserteren. We zijn in oorlog en de verantwoordelijke minister vertrekt. Natuurlijk weet hij dat mensen als Claudia de Breij en andere landverraders voor hem klappen, dat heeft hij tijdens de geschiedenisles geleerd. De Oranjes vluchtten destijds ook toen WOII uitbrak, nota bene met gasvrije couveuses die ze al tijden voor de oorlog hadden laten maken. Ze wisten dus dat WO II zou gaan uitbreken net als de politiek nu al lang wist dat het gemanipuleerde Bilderberg/Corona virus eraan zat te komen. De Oranjes werden met applaus onthaald toen de oorlog was afgelopen en nu wordt er ook al voor deserteur Bruins geklapt. Zijn we niet vergeten voor land/referendum verraadster Kajsa Ollongren te klappen die TOEVALLIG net weer aan de slag is gegaan toen Corona in zicht kwam om lekker uit het vizier van de NSB media te blijven?

Geef een reactie