MICHA OOK OP WEG NAAR HET ULTIEME GELIJK: DE SCHULD VAN JORIS DEMMINK

DE ENIGE VRAAG DIE ER NU TOE DOET IS DEZE: KOMEN POLITIEK, MSM EN HET NEDERLANDSE VOLK EINDELIJK IN BEWEGING TEGEN DE KINDERVERKRACHTINGEN DOOR DE ‘TOP’ IN DEN HAAG? * WAAROM ZWIJGT MARK RUTTE AL JAREN OVER DE KWESTIE-DEMMINK DIE ZIJN LAND VOLLEDIG LAM LEGT? * WAAROM ZET VRIJWEL NIEMAND DE MSM ONDER DRUK TE STOPPEN MET HET BESCHERMEN VAN DE GROEP-DEMMINK?

STUUR DE PIZZAGATE/DEMMINK-EMAIL NAAR PHILIPPE REMARQUE VAN DE VOLKSKRANT EN DWING HEM TOT EERLIJKE BERICHTGEVING

[wp_ad_camp_1]

In your face. Opnieuw blijkt het OM wetten en regels te hebben verkracht om Joris Demmink te dekken en te beschermen. Lees het hele verhaal bij Marcel Haenen die mede onder druk van deze site gedwongen is af en toe a charge te gaan. Iedereen weet dat het OM in de zaak-Demmink een krankzinnig eigen belang heeft omdat meerdere (ex)-topmannen deelnamen aan de kinderverkrachtingen van de groep-Demmink. Een van deze topmannen is thans raadsheer bij het Haagse Hof. Parallel aan het beschermen van Demmink voert het OM een ongekende hetze tegen Micha die tot op de dag van vandaag voortduurt. Micha’s advocaat Thijs Stapel heeft recent een brief geschreven aan de Hoofdofficier te Den Haag met het verzoek Micha’s signalering wegens verplichte DNA-afname te laten vallen waarop nog geen antwoord binnen is. Het OM blijkt een bevel van het Hof van begin 2014 om Demmink ‘met voortvarendheid’ te vervolgen op meerdere wijzen flagrant te hebben geschonden. In plaats van a charge de vervolging in te zetten, werd een verdedigings-strategie ontplooid a decharge: Van der Plas hekelt het feit dat Turkije tot drie keer toe geweigerd heeft de Haagse onderzoeksrechter te helpen. Dat gebeurde omdat de zaak volgens de Turken verjaard is. “Het is volstrekt duidelijk dat de Nederlandse delegatie in deze zaak door de Turken tegen alle verdragsrechtelijke regels in met een kluitje in het riet is gestuurd”. Daarnaast heeft het ‘onderzoek’ naar Demmink, zo blijkt uit het dossier waarvan Van der Plas een samenvatting kreeg, in plaats van ontlastende omstandigheden juist informatie opgeleverd die wijst op de schuld van Demmink. Het OM heeft deze resultaten proberen te verdonkermanen.

3 Replies to “MICHA OOK OP WEG NAAR HET ULTIEME GELIJK: DE SCHULD VAN JORIS DEMMINK”

 1. De Micha Kat die zelf Adele van de Plas op een achterlijk behandeld, want Kat zou wel weten hoe je de zaak goed moest aanpakken , zoals Kat ook al eerder op zijn plaats werd gezet door Erwin Lensink aangaande het zijn gejengel tegen zijn advocaat destijds.

  Kat misbruikt dit soort berichten voor zijn ego.

  https://www.youtube.com/watch?v=Yi5DJL9Ld-k 7.27

  tekst Kat “ga je lopen bleeeeren dat er in de vs een mannetje rond loopt, die iets fout heeft gedaan in het verleden met kinderen “”

 2. “Marcel Haenen die mede onder druk van deze site”?????????? WTF.

  Volgens mij trekt Haenen zich, zoals alle rechtgeaarde journalisten, niets aan van wat jij hier als webmaster plaatst.

  En terecht!

 3. “MICHA OOK OP WEG NAAR HET ULTIEME GELIJK”

  Het ‘gelijk’ aan je kant hebben zegt niets over de importantie dan wel bedreiging of gevaar voor het al dan niet ten val laten gaan der gevestigde pedocratie hoor Kat! Geloof me nou maar, want slechts wanneer je hen ontmaskert die aan de touwtjes trekken waaraan Jorusje katvangend en al via zijn perfide pedo streken verplicht is te volksverlakken, dan pas zal jij je als profetische ziener met iemand als bijvoorbeeld Muammar kunnen vergelijken door je gelijk publiekelijk overal terecht te mogen proclameren. En dat omdat hij namelijk wel iemand was die de ballen had om tot het uiterste TEGEN de synagoge van lucifer te durven opstaan! Het feit alleen al dat jij zonder enige consequentie maar eindeloos aan de marges van de gevestigde machtsstructuren kan en mag roeptoeteren, zegt mij dunkt alles over de van meerdere walletjes profiterende rol waarmee je hier op je blog al jaren lang een tot nu toe nog maar beschamende verliesmodel tracht uit te venten? Ken dus je plek en handel daar klepelswaffelend & manhaftig naar ‘kerel’..;

  “In an incredible, prophetic interview from 2009, Gaddafi told a Russian television crew that Ukraine would be ground zero of a new cold war between Washington and Moscow. In 2009! That was when even Moscow was masturbating furiously to the prospects of a new “reset” with the west. No wonder Hillary Clinton murdered Gaddafi. He was too smart for his own good. Watch the whole interview. Otherwise you won’t appreciate how prophetic and scary his observations really were…” SOURCE

Geef een reactie