5 Replies to “MICHA OVER DE ARRESTATIE VAN JEFFREY EPSTEIN -ALLE FEITEN EN ACHTERGRONDEN UP TO THIS POINT”

 1. Jaja, die walgelijke MSM. Maar ondertussen zijn het wél de MSM en NIET de ‘waarheidsjournalisten’ zoals heikneuter Kat die het nieuws over Epstein aan het licht brengen. Micha Kat en consorten hebben we tot een week geleden nog NOOIT over Epstein gehoord, en nu doet meneertje Kat alsof hij de heilige graal hoogstpersoonlijk zélf heeft ontdekt, en weet hij precies te vertellen welke beroemdheden bij dezelfde bakker als die van Epstein ook wel eens een krentenbol hebben gekocht, en zich dus ook bezighouden met het opeten van kinderen.

  Ja Micha, jij leest gewoon je nieuws in de reguliere krant, en verzint daar vervolgens zelf de ‘feiten en achtergronden’ bij. Een kunstje waar nog mensen in lijken te trappen ook. Niet al teveel, aan de kwaliteit van je appartement te zien, maar toch…

 2. Cernovich hahahaha, is al exposed als een rat gezien zijn banden met Dershowitz. De hele kaartenhuis rondom Trump/Clinton gaat binnen niet afzienbare tijd omvallen..

   1. dinges een infame webcare redacteurtje die op kosten van de hardwerkende belastingbetaler alternatieve media sites afstruint iov Vuiligheid en Executie op zoek naar dissidenten. Het is triest gesteld met Nederland..

    1. Ach ja, in de wereld van Analyze is iedere reaguurder automatisch weer een infaam webcare redacteurtje. Zo blijft de kolder in zijn kop zitten.

Geef een reactie