MICHA OVER DE CLOWN TON HOFSTEDE EN ZIJN GRAPPEN EN GROLLEN

IN DE AANLOOP NAAR 30 JUNI KOMT ALLES STEEDS MEER OP SCHERP TE STAAN * HET VERSCHIL WORDT NU DUIDELIJK TUSSEN DE ECHTE VRIJHEIDSSTRIJDERS EN DE DERDE COLONNE VAN MENSEN ALS HOFSTEDE, DONK, MYRA EN ANDEREN * DEZE MENSEN KOMEN NU STEEDS DUIDELIJKER NAAR BUITEN MET HUN LAATSTE ‘TROEF’: ‘MICHA IS EEN NECROFIELE EN PEDOFIELE PSYCHOPAAT’ * HOFSTEDE PUBLICEERT HETZERIG ‘PORNO-BEELD’ VAN MICHA IN EEN POGING HEM VERDERE SCHADE TE BEROKKENEN

5 Replies to “MICHA OVER DE CLOWN TON HOFSTEDE EN ZIJN GRAPPEN EN GROLLEN”

 1. Echt Kat, je al dan niet bewust maar zeker wel strak afgerichte trollen van jewtube kunnen voorlopig nog geen beelden tonen waarop je doorzichtig huilend van ‘verdriet’ om bedelgeile content loopt te acteren! Toch? Vind toch al dat de compleet-scene de laatste tijd gekaapt begint te worden door slecht spelende huilebalken die alzo hun schaamteloos uitgestalde privé realiteit via aangetrokken & hilarisch in hun nazi vuistjes lachende ramptoerisme tot in het belachelijke (via het zoveelste deel for godsake?!) trachten uit te melken…

 2. Moest toch wel erg lachen om deze video.
  Heer Hofstede kan dan voor de ZIVD werken, zijn gevoel voor humor is uitstekend.
  Enige relativatie was echt even nodig.

  Dat Micha zich verdedigde tegen Martin Vrijland was terecht en begrijpelijk, al hoewel niet erg effectief. Maar de aanvallen op Myra, Eric en Ton zijn zonder geldige reden. Als je het niet eens bent met iemand, dan is dat nog geen reden om zo iemand uit te schelden.

  Wordt eens volwassen kerel.
  Dat je je eigen reputatie onderuit haalt met dit onvolwassen gedrag is een ding, maar het brengt ook schade toe aan de geloofwaardigheid van verder goed journalistiek werk.

 3. ‘MICHA IS EEN NECROFIELE EN PEDOFIELE PSYCHOPAAT’
  ———————–
  Zonder test weet je het eigenlijk nooit, behalve dat de studie Klassieke Talen niet echt een psychopatending is en dat deze moordrobots zelden op de vlucht zijn omdat bijv. een psychopathocratie zoals de USA/GB vazalstaat Prins Bernhard (t.b.v. narcisten) Besloten Vennootschap, met alle geweld hun DNA wil hebben.

  Maar ja, iedere malloot weet alles van forensische psychologie en daarom zei Godfried Bomans reeds, dat psychologen beter horlogemaker hadden kunnen worden. Daar kun je tenminste de klok op gelijkzetten.

Geef een reactie