MICHA OVER DE DOOD VAN GERARD ‘ZEKERE AANSLAG’ BOUMAN

EXTRA: OOK NIBURU.CO ZEGT HET NU! CHRIS KLOMP BESCHERMT SATANISCHE PEDOFIELEN; WIJ WETEN DAT HIJ DAT DOET TEGEN BETALING

DE TELEGRAAF: MEDIA MOETEN ZICH NIET BEMOEIEN MET DE DOOD VAN GERARD BOUMAN * ELK ONDERZOEK NAAR DE FEITEN EN OMSTANDIGHEDEN ROND DE DOOD VAN BOUMAN IS TABOE HETGEEN MOORD VRIJWEL ZEKER MAAKT * OF KREEG HIJ EEN ANDERE IDENTITEIT?

[wp_ad_camp_1]

Je ziet, voelt en ruikt het direct als je de berichten leest over de dood van Gerard Bouman. Er mogen geen vragen worden gesteld. Direct dat appeal aan de media ‘afstand te houden’. Het gebrek aan details (welk ziekenhuislag lag hij, geen foto’s net als destijds bij Friso). De krankzinnige en out of touch hagiografieen van een smerige en corrupte crimineel die ons land enorme schade heeft toegebracht. Als je vraagtekens zet bij de lezing van Demmink, Rutte en de MSM over de krankzinnige gang van zaken rond Bouman ’toon je een gebrek aan respect richting familie die de handen reeds vol heeft aan het verwerken van de trieste dood van hun geliefde vader, schoonvader, opa etc.’. We gaan een helse periode tegemoet.

9 Replies to “MICHA OVER DE DOOD VAN GERARD ‘ZEKERE AANSLAG’ BOUMAN”

 1. Motorrijders zijn stoer, maar politie agenten bepaald juist niet, aarslikkende Volkskrant!

  Ben het met je eens Micha, in zoverre, dat de kans erg groot is dat hij vermoord is om zijn zingen te ontmoedigen. Ergens niet zo’n slechts nieuws, als het pedofiel netwerk in Nederland haar eigen leden moet gaan ruimen, om onder de verhullende deken te blijven.

 2. De vieze lijkenpikker Mafkat heeft weer aas te pakken. Het is verzonnen waanzin, zoals al die ‘moorden’ die de sukkel op het spoor dacht te komen maar omdat niemand de idioot nog serieus neemt komt hij er mee weg.

 3. Dat hele gedoe met die Klomp doet mij een beetje denken aan het braafste Hendrikje van de klas die na elke speelkwartiertje de meester wel met namen lijsten van door schoolgenootjes overtreden regeltjes het leven nog zuurder dan die al was probeerde te maken. Op een gegeven moment werd de toezichthouder zo schijtziek van deze verraderlijke NSB mentaliteit, dat er zelfs van hogerhand met onparlementaire obstructiemethodes (knoeien met nakijkwerk en boze -“hoe kan dat nou met onze Hendrikje?”- ouders als gevolg daarvan enz.!) een einde aan dat regelnichterige gekruip moest worden gemaakt… Ik ben al door hoog in het informele milieu rond snaaiende penoze afleggers zwaar verontwaardigd omtrent dit afzichteLIJKE gedrag van Chris, voor de adresgegevens van deze clown, i.v.m. een terechte fysieke afdroging opgebeld. Mijn reactie daarop was echter direct dat ik eerst mijn voodoo poppen vereniging nog even DE kans van een goed uitgezaaide teelbal kanker of iets dergelijks tot efficiënte ontplooiing wil laten uitrijpen. Bovendien werd dat getrol op jewtube zo langzamerhand echt wel te gênant voor het rustig kunnen bekijken van al dat egocentrische rolletjesgeprent van je Kat. Echt, degenen die daar in de meest nabije toekomst nog het meest last van hebben zijn de trollen zelf die met hun er-bij-lap NSB-mentaliteit hun instrumentarium van hangouderen negativiteitsaandacht gejengel voorlopig wel even kwijt zullen zijn! Dat Russische opladen in toch veel lekkerder kijken alzo?

  1. Het ontkennend bevestigen wat hij uiteraard crimineelwaardig wel degelijk is, zal tevens publicitair negatief via nog meer opzeggingen dan nu al het geval is terugketsen op dat propagandistische AD-vodje van hem! Let op mijn woorden. Binnenkort wordt hij op zeker voor een functioneringsgesprek uitgenodigd waarbij zijn ontslagregeling in een zwarte enveloppe zal worden overhandigd. Wat een narcistische naar angst rond meurende drollenvanger is het toch ook hè? Zoals de waard is vertrouwt hij zijn eventueel aanbellende gasten Klompie de toekomstige zonder NSB-werk moeten rondleurende lompenboer hahaha! Wat zal jij de laatste tijd met een zwaar uit de hand gelopen nekhernia spastisch om je heen kijkende MOETEN rondkomen zeg… BRON

   1. “Jarenlang heb ik Arjan Gelder intensief gesteund met zijn politieke 2 mans- (zijn vrouw en Arjan zelf) organisatie WilNu. Vele mensen die zich bij Arjan Gelder hadden aangesloten zijn door Arjan Gelder zwaar belazerd! De vele slachtoffers, die Arjan ook financieel heeft uitgekleed, hebben zich allemaal daarover bij mij beklaagd! Altijd ben ik achter Arjan Gelder blijven staan en ben hem blijven steunen. Ik was er immers ‘niet bij’ en wilde mij er daarom ook niet mee bemoeien. Arjan Gelder is lange tijd zeer zwaar beschuldigd van het aanranden van zijn vrouwelijke slachtoffers. Ik heb mij er nooit mee bemoeid en bleef Arjan steunen. Al enige tijd is Arjan zonder enige aanleiding stiekem bezig Nico van den Ham kapot te maken! Arjan Gelder zendt momenteel veel valse informatie over mijn persoon naar een aantal mensen, die ik niet ken. Dit via e-mails en Facebookberichten. Hoogstwaarschijnlijk plaatst hij zijn valse informatie over mij ook op zijn vele groepen op Facebook. Ik ben geblokkeerd door Arjan Gelder dus ik kan niet kijken wat er allemaal over mij wordt geschreven. Voor de zoveelste keer in korte tijd moeten wij mededelen dat in verband met acties van Algemeen Dagblad-crimineel, Chris Klomp, de gemeente Amsterdam en anderen, er momenteel geen nieuwe artikelen op deze site kunnen worden geplaatst. De bezoekersaantallen zijn de laatste weken teruggelopen naar één derde van wat wij normaal bereiken. Het net sluit zich, net zoals dat bij vele anderen het geval is, om Nico van den Ham.” LEES VERDER

     1. ® Wat is dat toch met die op hun pik getrapte kleinzerigheid? De een loopt op je laatste draadje van jewtube een ieder die hem niet onderdanig genoeg naar de mond praat arrogant debiel met zijn vrindjes van het OM over het paard getild jankerig te intimideren, en zijn gelijkgestemde billenmaat loopt dan weer op twitter de hele dag met zijn stijve censuur knuppel de alreeds op zijn bek gepleurde dan wel hoogmoedige AIVD-regelnicht uit te hangen?!

      Eens kijken of je daar straks nog zo over denkt, voor nu heb ik je verder niks te zeggen omdat dat niets bijdraagt zolang je niet gaat lezen, luisteren en nadenken. Wat dat betreft heb ik het inderdaad opgegeven, gelukkig was dat ook niet mijn doel, maar slechts een goedbedoeld advies. Niet gaan janken als je straks op de juridische blaren moet zitten als je zo door gaat!

      “Iemand maakte een filmpje waarbij mijn hoofd in een zombie veranderde. Het filmpje is offline gehaald”

Geef een reactie