4 Replies to “MICHA OVER DE HONDSBRUTALE HORROR-TWEET VAN MARK RUTTE -WILDERS EN BAUDET KEKEN ERNAAR EN ZAGEN DAT HET GOED IS”

  1. Micha er lopen ongetwijfeld pedofielen rond, maar iedereen waar jij tegen bent noem je een pedofiel. Dat is een algemene klacht tegen jou en terecht. Zo maak je het de echte pedofielen wel erg makkelijk. Die zeggen dat je iedereen zo noemt als je een andere mening dan zij. Micha houd daar mee op, je maakt jezelf zo belachelijk of ben ik nu ook een pedofiel omdat ik zeg dat je met die onzin moet stoppen. De echte pedo’s zijn maar wat blij met je geraaskal om iedereen zo te noemen,
    Henk Klomp.

  2. Vrijwel alle “wereldleiders” zijn door begeerte gedreven morele debielen en de duivel is hun vader, Kwispel.
    Je zou je eens wat meer in de Bijbel en in de geschiedenis van Europa moeten verdiepen. Maar jij kwispelt ongetwijfelt liever vrolijk verder (achter bedoelde wereldleiders aan…stel je eens voor: Mugabe, Pol Pot, Mao, “Prins” Bernhard, Stalin, Hitler…..) op weg naar de afgrond der hel.

  3. Voor een “overheid” (à la Bilderberg Benno) is het normaal om presidenten als “legaal” gekozen te erkennen op grond van berichtgeving door AP, Fox en CNN enzo…….

Geef een reactie