MICHA OVER HET COMPLOT-BOEK VAN MAARTEN REIJNDERS

EXTRA: ER WORDT NU OPENLIJK GESPROKEN OVER HET VERVANGEN VAN HILLARY CLINTON MAAR OM HET TE HEBBEN OVER HAAR GEZONDHEIS IS NOG STEEDS ‘CONSPIRATOIR’ * ALARM: REIJNDERS LIJKT HET MET NAME OP TE NEMEN VOOR DE PEDOFIELEN EN JORIS DEMMINK * FEITEN EN ONDERZOEK SPELEN GEEN ENKELE ROL MEER IN EEN DOOR DE STAAT GEORKESTREERDE HETZE ZOALS DIE TEGEN DE PLOTTERS

4 Replies to “MICHA OVER HET COMPLOT-BOEK VAN MAARTEN REIJNDERS”

 1. Die Reinders lijkt een specialist te zijn in doofpot oplappen.
  http://www.denieuwereporter.nl/2008/03/een-hekel-aan-journalistiek/#more-1581
  Dat artikel is uit 2008, hij was toen bezig Zapruder aan te vallen met wetsmisbruik vanwege een publicatie daar over Aids.

  Professor Joep Lange is vermoord bij de MH17 moordpartij op dissidenten, vanwege leugens over Aids, waarin Professor Lange een specialist was.
  http://www.huffingtonpost.com/2014/07/17/joep-lange-dead-aids-expert-plane-crash_n_5597834.html
  Athans, dat is de conclusie die ik moet maken vanuit de informatie die ik kon vinden.

  Als iemand als Maarten Reijnders zo’n doofpot wil oplappen, wat is dan diens achterban?
  U noemde dat “overheid” meneer kat, ik vraag me wel af wat u daar dan weer mee bedoeld. Ik zou andere partijen verdenken, maar de mensen die dergelijke corruptie onderzoeken zijn meen ik momenteel niet machtig genoeg om de vork aan de steel te passen. Welke overheid?

  1. Die ander geroepen werken allemaal samen en zijn daarom eigenlijk 1 groep. De MSM, justitie, de politiek, koningshuis, de bankenmaffia, en natuurlijk de EU, de VN en ga zo maar door.

Geef een reactie