MICHA PROBEERDE HET DEMMINK-VERHOOR NOG TE REDDEN MAAR TEVERGEEFS

[11:22:55] michakat: Het is nu of nooit Bart
[11:23:40] Bart van Well: Hij word geslacht
[11:24:03] michakat: ik denk t niet. Je moet ingrijpen
[11:24:25] michakat: zeg tegen de Witte dat hij corrupt is en samenspant met Demmink
[11:24:35] michakat: dat is je enige kans
[11:24:40] michakat: en dat Demmink een leugenaar is
[11:25:02] Bart van Well: Het is al klaar
[11:25:06] michakat: jammer

9 Replies to “MICHA PROBEERDE HET DEMMINK-VERHOOR NOG TE REDDEN MAAR TEVERGEEFS”

  1. Een andere beschrijving van waar een psychopathocratie zoals PB BV (in samenwerking met de USA/GB gruwelslachters van Dresden) ongeveer voor staat, in de door mij hier eerder geplaatste link.

    Te wapen! mijn dappere en integere democratische medelanders……

  2. Micha, je loopt ver voor de troepen uit, mijn complimenten voor je moed. Uiteindelijk moeten de media wel volgen, is mijn inschatting. Ik heb net even een boze reactie geplaatst bij meneer anoniem Mis Poes, en hoop dat hij nu eindelijk eens zijn mond houdt.

    1. Wie komt er nu met een link naar het grootste trollen platvorm van Nederland,Poes Mis natuurlijk. Al die trollen zijn 100% fucked wat er ook gebeurt. Als de NWO wint is iedereen op een handje vol mensen na fucked en als er een revolutie komt zorg ik er hoogst persoonlijk voor dat je fucked bent. Dit geldt trouwens ook voor al die corrupte hufters. Ik denk zelfs dat Rutte niet eens een plaatsje in de schuilkelder van Beatrix krijgt als de tijd daar rijp voor is. Hij is dan toch totaal overbodig, net als de rest van dat tuig.

    1. Maakt niet uit als we voor gek staan want er zijn er weer een paar wakker geworden. Iemand die de verhalen over demmink gelooft zal nooit ze niet meer geloven omdat het namelijk de waarheid is. Elke keer als de naam Demmink genoemd wordt is dat eigenlijk een kleine overwinning. Dit is een onomkeerbaar proces.

Geef een reactie