4 Replies to “MICHA REAGEERT OP DE BESLISSING VAN DE HOGE RAAD IN DE GELAUFF-ZAAK (2)”

 1. Voor iemand die nog geen week geleden aankondigde ermee te stoppen heb je wel heel veel artikelen geplaatst de laatste tijd.

  Of… bedoelde je soms dat je ging stoppen met je fantasierijke fabels over winning winning winning, en je wat meer gaat toeleggen op het losing losing losing wat je al jaren doet?

  Want laten we wel wezen; als er kon worden gewed op jouw rechtszaken dan hadden de bookmakers wat jou betreft niet bepaald veel overuren te draaien. Bij het OM is het elke keer weer rumoerig bij de koffieautomaat nadat er weer eens een email met een hilarische eis van jouw toegewijde advocaat binnen is gerold, en totaal op het dolpad geraakte individuen als Nico Ham of Maria Boekelen zijn nu blijkbaar ook al met je gebrouilleerd, en zelfs Rogier Hop is voor zichzelf begonnen. Als je zelfs voor al dit soort intellectueel uitgedaagden irrelevant geworden bent, dan mag je zo langzamerhand jezelf toch echt wel tot de categorie überlosers rekenen…

 2. Micha, zoek hulp. Je bent nu door negen rechters veroordeeld in deze ene zaak. En je blijft maar volhouden dat je geen recht is gedaan. Ik wil het je nog wel een keer vertellen: je advocaat heeft geen nieuwe argumenten aangedragen om het arrest van het Hof te verwerpen. Hij heeft zijn werk niet goed gedaan. Jullie hebben gegokt en verloren. Uiteraard is dit in jouw ogen weer de schuld van het systeem, je hebt immers nog nooit verantwoordelijkheid genomen voor je gelieg en bedrieg. Anyway, je kunt piepen en krijsen wat je wil: de celstraf is definitief. Ze gaan je vroeg of laat halen. De Ierse politie staat straks voor je deur.

  1. @Chris: Zouden ze voor zo’n (relatieve) kruimel-crimineel als Dhr. Kat echt een internationaal opsporingsbevel doen uitvaardigen? Ik vraag het me af.

   Overigens kunnen jij en ik en nog 100 mensen het Dhr. Kat wel 1000 keer vertellen, maar ik vraag me af of het zal helpen. Mijnheer staat duidelijk steeds minder open voor kritiek, zelfs niet als die beleefd en soms in zijn voordeel is.

Geef een reactie