3 Replies to “MICHA REKENT AF MET MR. THEO HIDDEMA”

 1. Dit riekt naar Benno’s akelige gewetenloze Nazi ‘mindset’ en geschuifel:

  ————————
  De massief gouden huwelijksring met de levensboom als symbool, die door Rost van Tonningen 67 jaar is gedragen. Bij haar huwelijk is deze gekust door Adolf Hitler, sindsdien beschouwde zij deze als heilig.
  Na de dood van haar man bleef Rost van Tonningen-Heubel actief in diverse extreemrechtse bewegingen. Aanvankelijk leefde ze in armoede en was ze zoals veel voormalige nationaalsocialisten onder curatele geplaatst. Haar curator Anton Leo de Block, griffier van de Eerste Kamer, plaatste de drie zonen van Rost van Tonningen-Heubel onder toeziend voogdij van haar zwager Nico Rost van Tonningen, die vanaf 1948 eerst adjudant en later grootmeester was van koningin Juliana. Zoon Grimbert zou later zijn moeder verlaten om in eerste instantie bij de familie Fentener van Vlissingen en daarna bij de secretaris van koningin Juliana, Jan van der Hoeven, in te trekken……

  Hiddema:

  ‘In de dagelijkse omgang heb ik dus weinig last van gewetenswroeging (Bernhard en Luns ook niet….:DSR) en daardoor hoef ik ook niet vreselijk om te schakelen als ik mijn toga aantrek. Ik sta eigenlijk nooit stil bij mijn geweten. (…) Een boel advocaten zullen hetzelfde hebben als ik, maar hangen ter compensatie de Joris Goedbloed uit. Ze zijn zó gewetensvol en zó betrokken bij het lot van de verdachte, dat ik daar wel eens misselijk van word. Want ik weet dat het zo niet werkt. Van die missionarissen moet ik niets hebben.’

  Over Rost van Tonningen: ‘Ik vond het een genoegen die vrouw te verdedigen. Er zijn heel wat mensen geweest die hadden geheuld met de bezetter, denk aan de Nederlandse Unie, maar het hoogste woord voerden als het ging om het veroordelen van Florrie Rost van Tonningen. Ik vond het leuk om in mijn pleidooien op die hypocrisie te wijzen.’ Hiddema’s eigen vader was fout in de oorlog, en door de verdediging van de Zwarte weduwe kon hij naar zijn gevoel wat ‘repareren’ aan de verhouding met zijn vader, ook al was die vlak daarvoor overleden.

 2. Het beetje sfinx-achtige naar ‘dead inside’ riekende aura van deze Theo Hiddema doet me nogal aan dat van (geïndiceerde psychopaat) Joseph Luns denken inderdaad.

  Dan heb je dus met een, onder een “met natuurlijke schwung” geacteerde ‘mask of sanity’ op velen eigenaardig biologerend werkende, ‘pure evil’ lege huls van doen.

  Inderdaad. Meten is weten.

 3. Wat dacht je van Baudet dan, acteur. Zo dom. Zogenaamd tegen verenigde Europa om plebs te vertegenwoordigen maar het plebs is helemaal niet tegen een verenigd Europa, alleen tegen de nadelen, dat schijnt elite niet te begrijpen. Tegen oneerlijke concurrentie bijvoorbeeld.
  Zo dom zijn ze en zo laag beeld hebben ze van plebs.

Geef een reactie