MICHA RICHT ZICH RECHTSTREEKS TOT TON HOFSTEDE EN ADELE VAN DER PLAS

BREAKING EN EXTRA: VANMIDDAG BOMBSHELL NIEUWS OVER EENVANDAAG EN HUN SERIE ‘COMPLOT OR NOT’ DIE VANAVOND BEGINT!

WE ZIJN NOG VERGETEN TE ZEGGEN IN HET FILMPJE DAT MICHA ANNELIES, DE VROUW VAN ROBERT, TEGENKWAM BIJ DE ROESTIGE SPIJKER-VERHOREN IN UTRECHT. HIJ DACHT TOEN: ‘IK ZAL HAAR TOCH EENS VRAGEN HOE ZE NU DENKEN OVER YEHUDI M.’ ANNELIES SPRAK TOEN DE VERBIJSTERENDE WOORDEN: ‘YEHUDI IS HET BESTE DAT ONS OOIT IS OVERKOMEN’. ZE BLEEK VOLLEDIG GEBRAINWASHED! GAAN TON EN ADELE OOK DIE KANT OP MET ERIC DONK EN MYRA?

[wp_ad_camp_1]

7 Replies to “MICHA RICHT ZICH RECHTSTREEKS TOT TON HOFSTEDE EN ADELE VAN DER PLAS”

 1. Dat hele Baybasin kamp is toch een verloren zaak zolang ze niet inzien dat eerst Demmink veroordeeld moet worden om die zaak op te kunnen lossen. Laat ze lekker aan een dood paard trekken en in hun sop gaar koken. De zaak van Well was de kans om Demmink veroordeeld te krijgen en die heb jij niet verkloot. Jij waarschuwde al dat er iets fout zou gaan op basis van verdachte dingen die gebeurde en je ervaring met deze mensen. Je heb gelijk gekregen en helaas koop je hier nu niet zoveel voor. Misschien nog erger er zijn mensen nog bozer op je geworden omdat ze nu in de zeik staan.

 2. Overigen denk ik dat je weer lekker in de overdrive bent met je fantasie aagaande Robert Horchner, aangezien jij daar helemaal geen grote speler in bent.
  Dat is namelijk Boublog die 60 artikelen aan deze man heeft besteed, en de je bewering dat je een aantal keer bij hem op bezoek bent geweest trek ik ook zeer in twijfel, ik heb hem effe gebeld maar kreeg niet direct contact.
  Ik zal dat vervolgens later bijvoegen.

  Overigens kan je het even laten om steeds de invalide dochter van Myra erbij te betrekken, het is smerig en achterbaks en lager bij de grond kan niet.

 3. wel vreemd dat riedeltje van Kat over Moskowitz, vooral met de medeweten dat hij destijds al een bepaald idee had over deze advocaat ……..

  Met dit in het achterhoofd sluit Kat toch een deal met hem en hij schrijft vervolgens een aantal artikelen voor de advocaat zijn website.

  Beetje vreemd allemaal …… dat Kat vervolgens andere mensen wat verwijt terwijl als Kat het zelf goed uitkomt dit zijdelings wordt weggelegd.

  Overigens Kat is zich er nog niet bewust van dat hij met dit soort grappen juist de band sterker maakt.

 4. Hier moet wel DRINGEND worden ingegrepen trouwens en met aanhoudend gezeik over “hoogst belangrijke” Myra, Donk, Rabelais, Van der Plas en Yehudi M., maken we in dat opzicht PAS OP DE PLAATS.

  1. Wie zitten nu overal waar mogelijk gewoon Micha af te zeiken zonder met nieuws te komen. Na die stunten van Myra en van Eric had Micha het grootste recht om daar over te beginnen. Rechtszaak naar de kloten en Baybasin naar de EBI. Laat die even door gaan dan krijgt Demmink volgend jaar weer een lintje. Zij zijn begonnen en niet Micha. Zolang Donk en Myra ophouden houd je dan rustig. Doen ze weer wat idioots dan zou ik zeggen vol gas er tegenin. laat van der Plas het lekker uitzoeken met die twee. Dit gaat zeker nog wel wat lachwekkend nieuws in de toekomst opleveren. Laten we het ook positief bekijken als Baybasin in Turkije in de gevangenis had gezeten dan was hij al lang dood geweest.

 5. Als je de connectie (SS/SA psychopaat) Bernhard zur Lippe B. – RVD en (NSB pschopaat) Gijs van der Wiel – Polygoon Journaal en RVD kent, dan weet je wat je van de MSM te verwachten hebt.

  Het is alles aantekening in de marge bij het recent ontdekte (onherkend en geslaagd tot hoog in de boom in de overheidsadministratie geïnfiltreerde en daar als een monoliet van ‘pure evil’ aan de touwtjes trekkende) type zogenaamde ‘adapted compensated psychopath’ met -zoals Bernhard en Demmink- logische (V)WO intelligentie.

Geef een reactie