MICHA RICHT ZICH TOT DE WRAKINGSKAMER-OUDERLING ABBINK

MAANDAG 14 SEPTEMBER 13:30 UUR HOF ARNHEM: BEHANDELING WRAKING OUDERLING ABBINK, DE ‘GROTE MAN’ ACHTER JORIS DEMMINK EN HANS WESTENBERG, DE SATAN VAN DE NEDERLANDSE RECHTSPRAAK * HIERMEE LIJKT HET ABSOLUTE DIEPTEPUNT QUA NEDERLANDSE RECHTSPRAAK BEREIKT * OPROEP AAN ALLEN: KOM DEZE ZITTING BEZOEKEN EN WEES GETUIGE VAN HET AFSPELEN VAN DEZE VIDEO IN DE RECHTZAAL * LUISTER HIER NAAR HET CRUCIALE INTERVIEW MET OUDERLING ABBINK

[wp_ad_camp_1]

5 Replies to “MICHA RICHT ZICH TOT DE WRAKINGSKAMER-OUDERLING ABBINK”

 1. Micha, ik vind het een heel zwak argument van je ‘klinisch krankzinnig’. Heer Abbink bidt tot God en heeft in zijn studententijd weleens medestudenten proberen te bekeren. Dat laatste is wel streberig, maar het gaat om studententijd en dan omdat hij bidt krankzinnig te verklaren? Heel vreemd maar vooral zwak, het is precies wat de satanische trollen ook doen namelijk psychiatriseren, dat is het enige wat de satanisten trollen kunnen en dat ga jij nu ook doen. Heb je jouw geitenkop weer op?Die je in een gracht in Schiedam hebt gegooid bij de Sint Jans kerk, over krankzinnigheid gesproken.
  Denk je nou werkelijk dat ze gaan zeggen: Ja drs psychiater Micha, u heeft helemaal gelijk, Abbink is krankzinnig, onze excuses? Of gaan ze jou eerder voor gek verklaren?

  En ook dat bidden tot wijsheid, wat is daar mis mee. Ik mis het spirituele aspect bij jou compleet, net of mensen alleen maar machines zijn. Dat is juist de bedoeling in de New World Order, daarom willen ze religies slopen.

  Misschien toch beter om te stoppen 23 september, alleen jammer want Telegraaf moet natuurlijk wel nog steeds kapot. Onlangs nog kwamen ze met compleet fake nieuws over Gordon die zogenaamd van ‘achteren is aangereden’ toen hij in Griekenland alleen naar z’n hotel liep. naddat hij eerst op de radio vertelde dat hij compleet schijt had aan heel Nederland op dezelfde dag dat hij bij Rutte op bezoek was geweest.

  Eerst was het ‘Geer’ die zo zelig was omdat hij een oud vrouwtje had aangereden.

 2. Mispoes: Die beschikbare hulp wordt steeds poeslief (‘beware the soothing voice’) erg eenzijdig (!) aangeboden. Niet aan voorbeeldige Nederlandse staatsburgers en hun gezinnen die door crimineel gedrag van Wilhelmina en PB eertijds “wat hebben opgelopen” bij onze oosterburen bijv.. Ook de veteranen in de USA schijnen meer recent maar lastig aan adequate hulp te kunnen komen.

  Vage roze pillen misschien en dan ‘just fade away’…..

  Een tikje verdacht is dat wel allemaal.

 3. Mispoes: Een realistische kijk op de werkelijkheid zodat prins Bernhard geen ‘corporate SS’ psychopaat- maar weer een dappere verzetsführer is en Willem van Oranje geen massamoordenaar en jij onbezoldigd schoenenpoetser of beter ‘groom of the stool’ van koning Willem van Amsberg.

  Maar als leek kun je beter niet teveel met de vage eigen diagnose “klinisch krankzinnig” rondwapperen.

 4. Micha,

  Wat jij afgelopen jaren als onafhankelijk onderzoekjournalist allemaal aan het licht hebt gebracht, is van onschatbare waarde en van grote betekenis, niet alleen voor Nederland. De situatie waarin jij je thans noodgedwongen bevindt, is werkelijk niet te bevatten. Diep respect voor de strijd die je onafgebroken levert.

 5. Ik ga er van uit dat er uiteindelijk ook redding, behoud en vergiffenis voor Micha zal zijn. Ik vrees dat hij daarvoor wel eerst een ferme gevangenisstraf moet uitzitten en de beschikbare psychotherapeutisch hulp zal moeten aanvaarden, maar daarna kan het weer goed komen. Een gewone baan, een gewoon huis en een realistische kijk op de werkelijkheid.
  Veel sterkte toegewenst.

Geef een reactie