7 Replies to “MICHA RICHT ZICH TOT OUDERLING ABBINK”

 1. Tijdens zijn studie tussen 1973 en 1976 vermoorde Dennis Rader o.a. een echtpaar met twee van hun kinderen.

  Volledig onverstoord doorbersend rondde Denn7s Rader/BTK tezelfdertijd zijn studie af, terwijl schrijver dezes n.a.w. niet meer had kunnen slapen, laat staan studeren.

  De studie zoals die is ingericht, levert ook grote voordelen op voor psychopaten, die er -niet gehinderd door normale, bij iedereen veronderstelde emotionele belasting, die bij sommigen ook nog buitengewoon/extreem zwaar kan zijn- doorheen gaan als een heet mes door de boter.

  Een ‘adapted compensated’ psychopaat pleegt tijdens zijn studie steevast het psychische equivalent van gruwelmoord (op gevoelige leraren, medestudenten e.d. prooi). Dat komt meestal niet aan het licht!!!

 2. Eigenlijk ben ik gewoon benieuwd wat je denkt te bereiken met zulke filmpjes. Is het puur om je achterban ervan te kunnen blijven overtuigen dat jij het slachtoffer bent? Of denk je echt dat het je wat oplevert in je zaak? Geef ons eens een kijkje in je geest ‘profeet’ Micha!

 3. Dit aangaande de militair plannende uiterst “stabiele en betrouwbare” Bind Torture Kill Dennis Rader:

  =============
  Rader was een lid van de Christ Lutheran Church, een Lutherse gemeente van rond de 200 mensen. Hij was meer dan 30 jaar lid en was verkozen tot voorzitter van het bestuur.
  =============

  Een gestudeerd man ook (het “most niet maggen”, want dit wordt, evenals therapie en begeleiding, steevast voor groei als psychopaat aangewend):

  ============
  Hij studeerde elektronica op het Butler County Community College in El Dorado en behaalde daar in 1973 zijn diploma. Vervolgens studeerde hij door op de Wichita State University, waar hij in 1979 afstudeerde als “Administration of Justice”, in de graad van bachelor.
  ===========

  Administration of JUSTICE……hoe ‘pure evil’ cynisch en “klokje rond”, net zoals de psychopaat als priester of rechter enzo……..

 4. Misschien hier een klinisch of forensisch psycholoog bij betrekken/naar laten kijken voordat een leraar latijn met termen als klinisch krankzinnig gaat zwaaien en dan als charlatan zal worden weggezet?

  Hoewel, voor deze psychopaten is (emeritus) hoogleraar bestuursrecht Toine Tak ook een charlatan…..als die onwelgevallige uitspraken doet…..net zoals normale ambtenaren als dode takken worden afgehakt en op de vuilnisbelt worden gedumpt (waar kennen wij dit in letterlijke zin van) in dergelijk geval.

 5. Was Dennis Rader alias Bind Torture Kill (B.T.K.) nu ook niet een soortement ouderling bij de Baptisten o.i.d.?

  Voor de betreffende (goe)gemeente was deze psychopathische dekmantel in ieder geval héél verbijsterend.

  Alles is (ook bij geslaagd geïnfiltreerde logisch intelligente ‘adapted compensated’ psychopaten) grenzenloos mogelijk, ook volledig eenzijdige “afspraken”, bijv.:

  Wij hadden afgesproken dat ik je in deze kuil zou vermoorden en dan je huid zou gebruiken om er een masker van te maken, of het psychische equivalent van iets dergelijks.

  God heeft mij het ingefluisterd om dat te doen. Boosaardig lulletje God de necrofiele kinderverkrachter dus, die is de schuldige (psychopaten kennen geen normale Godsvrees).

  Maar goed, de wraking zal i.c. wel worden afgewezen en Abbink gaat gelijk H.A.A.G Vermeulen en K.J. Kraan enz. enz. (2-4% psychopaten is een aardig aantal!) vervolgens gewoon door met vrijelijk/onverdroten en driedimensionaal op de nekken van vijanden van de democratische rechtsstaat (of eigenlijk: psychopathocratie PB BV) inhakken.

Geef een reactie