MICHA STRIJDT VOOR DE WAARHEID EN TEGEN DE MSM-DE VIJANDEN VAN HET VOLK, PRECIES ZOALS DONALD TRUMP

HET ULTIEME MOMENT IS DAAR! * MICHA WEES HET NEDERLANDSE VOLK REEDS 13 JAAR GELEDEN OP HET GEVAAR VAN DE MSM ON THE LOOSE * TOTAL COLLAPSE OVERAL TER WERELD VAN DE MSM * STEUN MICHA MET EEN FINANCIELE BIJDRAGE E/O KOOP ZIJN BOEK

RECENSIE VAN HET BOEK VAN MICHA UIT 2004 LUX, LIBERTAS EN LEUGENS OP BOL.COM: Erg verfrissend om weer eens een gedurfd journalistiek werk te kunnen lezen. Dit boek raakt namelijk de kern van de problemen in het medialandschap van Nederland. Problemen waar in de “oude” media met geen woord over gesproken wordt. Belangenverstrengelingen en zelfbehoud boven integriteit zijn zeer kwalijke zaken, al helemaal als het gaat om een krant. Kan het volk er nog van uit gaan dat de media de macht controleert?

Eén reactie op “MICHA STRIJDT VOOR DE WAARHEID EN TEGEN DE MSM-DE VIJANDEN VAN HET VOLK, PRECIES ZOALS DONALD TRUMP”

  1. Psychopaten liggen in ieder geval nergens wakker van.

    Deze anti-sociale gestoorden, zullen op de mensheid en het leven blijven inhakken zolang ze de gelegenheid daartoe hebben, maar uiteindelijk neemt ‘dead inside’ ijskoud en onverschillig plaats op de elektrische stoel of iets dergelijks, dat het gevaarlijke ledige/zielloze ding uitschakelt.

    Niet door diep Godsvertrouwen (al zullen ze dat evt. nog als laatste duivelse mishandeling in je gezicht slingeren) , maar omdat er voor ‘dead inside’ in principe niets van belang verandert.

Geef een reactie