MICHA TIEN KEER VERVOLGD OM NIETS, DEMMINK NUL KEER OM VERKRACHTING VAN MINDERJARIGEN

NO FURTHER QUESTIONS: HET IS NU AAN HET NEDERLANDSE VOLK ZIJN CONCLUSIES TE TREKKEN OVER DE STAAT VAN HET LAND ONDER KONING WILLEM, MARK RUTTE EN HERMAN BOLHAAR

DE ENIGE REDEN DAT HET OM WEIGERT TE VERVOLGEN IS DAT ER DAN EEN BEERPUT OPENGAAT DIE HET SUBIETE EINDE BETEKENT VAN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE

[wp_ad_camp_1]

MET DEZE FATALE BESLISSING IS OOK DE ZAAK-BAYBASIN KAPOT; ADELE VAN DER PLAS MAAKTE FATALE FOUT IN 2010 DOOR TE BREKEN MET DE FAMILIE POOT * MICHA HEEFT ER ALLES AAN GEDAAN DIT TE VOORKOMEN MAAR NIEMAND WILDE LUISTEREN

UPDATE Het Openbaar Ministerie (OM) wil voormalig topambtenaar van het ministerie van Justitie Joris Demmink niet vervolgen voor seksueel misbruik van jongens. Er is naar eigen zeggen ‘na minutieus onderzoek’ geen belastend bewijs gevonden. De advocaat van twee Turkse aangevers zegt in een reactie ‘een vieze smaak in de mond’ te hebben omdat grondig onderzoek volgens haar nooit van de grond is gekomen.

7 Replies to “MICHA TIEN KEER VERVOLGD OM NIETS, DEMMINK NUL KEER OM VERKRACHTING VAN MINDERJARIGEN”

 1. Het enige antwoord op de weerzinwekkende pedo-propaganda van de Demmink-trollen is deze vraag:

  Kreeg de ex-SG dezelfde behandeling als willekeurig welke Nederlander zou hebben gekregen in dezelfde situatie?

  1. Ook als de behandeling van hooggeplaatsten anders is, Micha volgt uit dat feit geen schuld, Micha.
   Naar de beschuldigingen terzake Demmink vonden drie onderzoeken plaats. Hoge bomen vangen veel wind en mensen als Demmink worden intensiever onderzocht dan gewone sloebers.
   Uit al die onderzoeken kwam geen snipper wettig bewijs.
   Ik snap wel dat het OM er nu een keer klaar mee is.

   1. “Uit al die onderzoeken kwam geen snipper wettig bewijs”

    Het Gerechtshof te Arnhem zag zo veel bewijs, dat het OM werd bevolen een strafrechtelijk onderzoek in te stellen. Maar voor Misse Poes tellen feiten niet. Het enige dat telt is zijn eigen bankrekening die wordt gespekt door Demmink over de lijken van de aan stukken gesneden kinderen heen.

    1. Het Gerechtshof zag voldoende grond voor een onderzoek en dat onderzoek leverde opnieuw niets op. Zo liggen de feiten, Micha.
     Uit het feit dat je werkelijk lijkt te denken dat Demmink mij zou willen betalen om op jouw marginale plotterblogje commentaar te schrijven blijkt slechts je debiele paranoia.

     Je bent een ongeneeslijke zorgmijder en ik herhaal het nog eens: zoek hulp.

 2. Elke verstandige waarnemer kon deze uitkomst voorzien. Voor de bizarre beschuldigingen jegens Demmink bestond bewijs noch logica. De duizenden baby’s die deze brave ambtenaar zou hebben verkracht, aan stukken gesneden en vervolgens zou hebben opgegeten bestaan alleen in het zieke hoofd van Micha.

  Demmink was een ambtenaar die wat laat uit de kast kwam, hoeren bezocht en vast weleens vergat naar de leeftijd te vragen. Meer was er niet aan de hand. Opstelten zag dat heel scherp: het is niks, het was niks en het wordt niks. Inderdaad, het werd niks en het zieke leger Demmink-plotters staat voor lul.

  Het recht heeft gezegevierd en voor normale mensen kan het boek dicht. De plottertjes zullen hier nog wel jaren over doorzeiken en Demmink moet worden geadviseerd dit tuig met schadeclaims het vel over de oren te trekken.

 3. ADELE VAN DER PLAS MAAKTE FATALE FOUT IN 2010 DOOR TE BREKEN MET DE FAMILIE POOT *

  Lijkt me niet dat Adele v/d Plas achterlijk is, en dus bewust heeft gebroken en tevens niks met de heer Kat te maken wil hebben vanwege Kat zijn voorkomen en zijn manier van “”journalistiek”” bedrijven.

  Dit geldt tevens voor andere personen in de alternatieve media die Kat liever zien gaan dan komen, sommige zijn daar laat achter gekomen.

  Vervolgens gaat Kat met een container vol met arrogantie beweren dat Adele een verkeerde keus heeft gemaakt, van der Plas lacht Kat recht in zijn gezicht uit.

  En dit soort artikeltjes van Kat juist bevestigen wat al eerder werd beweerd ……

Geef een reactie