5 Replies to “MICHA TOT DE RECHTERS IN NEDERLAND: DIT IS JULLIE EINDE EN JULLIE WATERLOO”

 1. Socrates heeft eenzelfde verhaal gehouden over de rechtspraak.
  Retoriek en sofisme werden door hem ontmanteld met directe logica als wapen.
  Vergelijkbaar met de telefoontjes naar die lieden met vragen, zoals men ze ook wel vindt op deze en gene Micha publicaties.

 2. De Openbare Ministeries zijn broeinesten van zware criminaliteit. In 2006 heb ik een heel zwaar strafblad ontdekt van een wiskundelerares van het Zernike College in Groningen: meervoudige poging tot moord en één dode. Wat mij sindsdien is overkomen is met geen pen te beschrijven. Mijn leven in dit land is kapot en mijn huis staat te koop. Ik weet zeker dat ik blij mag zijn dat ik nog leef.

  Dit terwijl er natuurlijk niet zo veel juridische kennis voor nodig is om in te zien dat het rotzooien (sorry maar ik heb er geen ander woord voor) met een getuige zeer strafbaar is. Mocht er onder de 20.000 dappere nederlandse journalisten er één bereid zijn om dit vunzige zaakje uit het duister te halen:

  J.G. Bosman,
  Noorderstraat 70,
  9682PT Oostwold.

  En dan nog iets. Tegenwoordig bestaat méér dan de helft van alle misdaad in ons land uit het misbruik maken van bevoegdheden door overheidsprersoneel. Daarmee is deze zorgvuldig verzwegen criminaliteitsvorm een grotere bedreiging voor de nederlandse samenleving dan alle “gewone” misdaad in ons land bij elkaar.

  Bron: wetenschappelijk onderzoek “overheidscriminaliteit als specimen van organisatiecriminaliteit” van hoogleraar strafrecht Prof. Dr. G. van den Heuvel Universiteit van Maastricht.

  1. Dat is ook mijn ervaring, misdaad vindt haar oorsprong meestal bij de overheid.
   Ter illustratie, de missies van het leger hier Afghanistan, Mali, Irak, Joegoslavië hebben geen enkele relatie met landsverdediging, maar volstrekt evidente relatie met moord en genocide. Nederlandse propaganda ondersteunt de huidige genocide op blanken in Zuid Afrika. De overheid gedraagt zich als een moordenaarsbende zonder enige morele of wettelijke grondslag. Elke aanhouding door de Hermandad wordt tevens gebruikt om burgers en bedrijven te plunderen.

   Ik meen ook dat de oorzaak hier van bekend is.
   https://pbs.twimg.com/media/B_vAF5JUsAA-PGE.jpg

 3. Ja en dan houden psychopaten als Vermeulen, Wolleswinkel, Beuker-Tilstra enz. enz. vanzelf op en gaan ineens recht doen.

  Religieuze integratie is bij psychopaten onmogelijk.

  Testen (!) en met legitiem overheidsgeweld uitnemen deze levensgevaarlijke paardenkadavers!

Geef een reactie