MICHA TOT HET NEDERLANDSE VOLK NA BREXIT-UITSLAG; DIT IS DE REVOLUTIE!

COMING UP: INTERVIEW MET MICHA OP DE SITE VAN STEVE BROWN * MSM HANGEN KO EN KAPOT IN DE TOUWEN * NEDERLAND RIJP VOOR TOTALE CLEAN UP EN AFREKENING MET DE PEDOFIELEN * FUNNY: DE BREXIT-REACTIE VAN MAFIA-CLUB PWC

OOK MARCEL GELAUFF WORDT HYSTERISCH: Vorige week werd politica Jo Cox vermoord, vermoedelijk vanwege haar campagne tegen de brexit.

4 Replies to “MICHA TOT HET NEDERLANDSE VOLK NA BREXIT-UITSLAG; DIT IS DE REVOLUTIE!”

  1. Hoe was het ook al weer, elk volk krijgt de leiders die het verdient? Ik weet niet of Nederland Micha wel verdient. Maar een ding is zeker: Micha verdient volledig eerherstel en de hoogste positie in een land dat besluit dat de hoogste menselijke kwaliteit moed is. In een verlichte samenleving, en niet in de kakistocratie waarin we nu leven. “Niemand van naam en faam steunt Micha”, las ik ergens. Naam en faam staan in onze samenleving voor ijdelheid en leeghoofdigheid, een enorm compliment dus voor Micha. Let’s do it, man.

  2. Micha is beschikbaar om als Grote Leider Nederland te redden.

    Er is een klein probleempje: als hij één stap op Nederlandse bodem zet wordt hij subiet opgepakt. De man is namelijk een kleine krabbelcrimineel.

Geef een reactie