6 Replies to “MICHA TOT NEDERLAND, HERMAN BOLHAAR EN ARD VAN DER STEUR”

 1. Bij psychopaten van welk kaliber ook, draait het uitsluitend om macht en controle (onderling).

  Je hoeft niet te denken dat een studie klassieke talen of welke eruditie dan ook ze enig ontzag inboezemt.

  Ze zouden net zo makkelijk (= zonder verhoging van de polsslag) Erasmus, Plato of Charles Dickens zijn buik opensnijden als prins Bernhard impala’s overhoop schoot met een bazooka.

  Je ondertussen met een stalen gezicht -hoogst verneukeratief- op de mouw speldend dat ze bijv. Plato -waarvan ze als een computer ontzagwekkende bergen encyclopedische (!) kennis hebben “opgestapeld”, vraag ze niet naar empathische dingen- als een waarlijk hoogst belangwekkend en interessant filosoof beschouwen……dat dan weer wel.

  1. ” -waarvan ze als een computer ontzagwekkende bergen encyclopedische (!) kennis hebben “opgestapeld”, vraag ze niet naar empathische dingen-”

   Dit is exact wát heel de overheid staat politiek religien en wetgevende machten tekent…absoluut trouwe hoeren van het bevel en baas in even absolute meedogenloosheid en haat jegens juist de slachtoffers en misbruikten. Dat is baselevel survival in chronische gebruikelijk al levenslange psychotische doodsangsten als gevolg van molest verkrachting africhtingen en indoctrine tot haat.

   Ook werden deze absoluut polariserende angsten en haat opzettelijk aangelegd op de schoolreisjes opdat alle Volk alle overheid zou haten en alle overheid alle Volk zou haten.Separeren isoleren uiteendrijven..verdeel en heers

 2. Als een gentleman proberen te communiceren met een PB BV ‘adapted compensated’ psychopaat of, met andere woorden, met een volkomen empathieloze (inter)nationaal als een monoliet netwerkende seriemoordende ijskoude robot.

  Zeker om tot een “gentlemans agreement” met het, voor de oplettende beschouwer ‘alien’ (buitenaards schijnend onmenselijke), ding te komen.

  Zouden die studentes-slachtoffers dat ook nog met Ted Bundy hebben geprobeerd alvorens dit ‘halfway adapted compensated’ type zijn uiterst akelige ding met ze ging doen?

  Waarschijnlijk wel en het (typische) resultaat is bekend.

 3. Waarom kom je nu opeens met een “gentlemen’s agreement” Micha? Nog even los van het feit dat dat iets anders is: je hebt deze rechtszaken doelbewust uitgelokt om zo de vermeende misstanden binnen justitie aan te kunnen pakken. Dat heb je tenminste altijd beweerd. Nu ga je opeens terugkrabbelen door Van der Steur en Bolhaar om genade te vragen. Dat strookt bepaald niet met je eerdere motivaties. Bovendien, dat je echt dat het OM nu opeens alle aanklachten laat vallen en je een handreiking gaat doen? Hoop je daar echt op? Dat zou pas het failliet van de Nederlandse rechtsstaat zijn…

  Je ziet er depressief, nerveus, afgeleefd en uitgewoond uit en praat openlijk over zelfmoord, ongeacht de context. Ik meen het: die tien maanden cel zouden je goed doen. Wees verstandig en stap op het vliegtuig naar Nederland. Dit puberale uitstelgedrag gaat je geen beterschap opleveren.

   1. “Moet je dan veel doen? Loont het de moeite?”

    ehm je babietjes kids en family ter verkrachting marteling misbruik afgeven aan elk hoger staand lid der penose

    Dit vindt op babylevel plaats al millenia en langs de Nijl al..dus geen sprankje durf of weerstand hebben ze daar tegen in te durven en go with the flow … of destruction.. en hebben dáár hun heldendom en moed maar aan gehangen als een bloedrood behangetje van beton.

    Oa vandaar ook die omkeer van Goed en evil en het zich laten voorstaan op juist plegen van zwaarste misdaden wat ..hoe erger die daad .. meer aanzien geeft …zoals ze ook de WTC aanslag uiteraard van alle kanten vastlegden.

    Geen enkel loon is hoog genoeg voor deze absolute vernietiging van je familie en alles en allen die je lief hebt. Maar dát is gedoofd in drugs alcohol en gillen van absolute machteloosheid weerloosheid hopeloosheid in een dovend bestaan.

Geef een reactie