5 Replies to “MICHA TRAPT NA! DIT IS HET LAND DAT HEM -OP ADVIES VAN AMNESTY- ASIEL WEIGERDE! STARRING: M. RUTTE”

 1. Je lijkt wel een kleuter. Een onmogelijk verzoek doen, nul op rekest krijgen en dan uit wraak met modder gaan gooien. Je asielweigerig lag natuurlijk weer aan een ander, niet aan jezelf. Is er eigenlijk sowieso ooit een tegenslag in je leven geweest die je aan jezelf hebt geweten?

  “…DAT ONZE COMPLETE BESCHAVING OP INSTORTEN STAAT”
  Nee, dat jouw beschaving op instorten staat. Jij staat aan de vooravond van een ellenlange gevangenisstraf + failissement en ondertussen draait de wereld gewoon door. Een vent van 50+ die nog door z’n pappie en mammie onderhouden moet worden omdat hij z’n eigen hoofd nog niet boven water kan houden. Ze hadden de geldkraan jaren geleden al definitief dicht moeten draaien, misschien was je er wat sneller volwassen door geworden.

 2. Nadat Micha Mafkat de Nederlandse rechtsstaat aan het wankelen bracht heeft hij thans de IJslandse rechtsorde volledig onderuit weten te halen.

  Wat is het toch een kanjer!

 3. Rechtszaken in Prins Bernhard BV hebben helaas geen enkele kans op enig resultaat, net als asiel-aanvragen in (dito USA/GB vazalstaat) IJsland.

  Een rechtszaak (met enige kans op succes voor de normale mens) bij een door het ‘addition of true madness’ Bernhard/Demmink ‘mindset’ aanstellingsbeleid geformeerde zgn. “onafhankelijke” Rechterlijke Macht is (uiteraard eigenlijk) onbegonnen werk en bij degenen die (inmiddels) beter zouden moeten weten uitsluitend te zien als een teken van extreem verraderlijke collaboratie of machteloze radeloosheid.

  Helaas werkt men niet samen om deze ijskoude mensen(gruwel)slachters hun plaats te wijzen.
  Iedereen denkt maar, dat zijn geval onvergelijkbaar hoogst uniek is (bijv. De Roy van Zuydewijn) en gaat in zijn uppie (met vrijwel dezelfde verleidelijk opengelaten mogelijkheden die als goed uitziende doch in feite kuis verrotte bruggen/hinderlagen in elkaar zullen blijken te storten) lopen modderen tegen een keiharde internationale monoliet van ECHTE krankzinnigen die al eeuwen de staatsmacht hebben geusurpeerd en deze koeionerend, vals liegend, jennend en moordend naar lieve ‘pure evil’ lust perverteren.

Geef een reactie