MICHA’S OVERWINNING OP WESTENBERG OOK OP QUOTENET

EXTRA: OVERWINNING MICHA OP LIEGENDE RECHTER WESTENBERG UITGEBREID BESCHREVEN OP QUOTENET * QUOTE GAAT RECTIFICEREN DAT ‘MICHA EEN GEVANGENISSTRAF UITZIT WEGENS SMAAD’

Is het ongelofelijk dat geen van de MSM ook maar een letter wil wijden aan de unieke overwinning van Micha op Hans Westenberg? Nee, natuurlijk niet: het versnelt slechts hun ondergang en exposure als riducuul-corrupte propaganda-organen van de gevestigde orde en in het bijzonder van ons criminele en corrupte ‘justitie-apparaat’. Maar Quote vormt dan toch een uitzondering. Na Advocatie het tweede medium -ja zo erg in het reeds in Nederland- dat ‘durft’ te berichten over nota bene een arrest van een Gerechtshof dat tegen de gevestigde orde in gaat! Misschien toch eens een telefoontje plegen met Marcel Gelauff en Gerlof Leistra? Misschien hebben ze het gewoon gemist en willen ze juist heel graag berichten over de opmars van Micha in ’s lands rechtszalen, al is het alleen maar om hun eigen media te redden van de ondergang?

3 Replies to “MICHA’S OVERWINNING OP WESTENBERG OOK OP QUOTENET”

  1. “”Is het ongelofelijk dat geen van de MSM ook maar een letter wil wijden aan de unieke overwinning van Micha op Hans Westenberg?””

    Tevens is het ongeloofelijk dat de advocaat die dit voor je heeft geritseld Doeke Boscher zwaar beledigd is door heer Kat.

Geef een reactie