MICHA VRAAGT OF ER PLEASE MENSEN ZIJN DIE HEM ZOUDEN WILLEN HELPEN

7 Replies to “MICHA VRAAGT OF ER PLEASE MENSEN ZIJN DIE HEM ZOUDEN WILLEN HELPEN”

 1. “”Profiler
  Kun je de menigte dan ook uitleggen wat de Ierse staat/justitie tegenhoudt om een ‘enemy of the state’ niet uit te leveren aan de Nederlandse staat?”””

  Er lopen nog tig mensen los die eigenlijk bij het OM in het bakje horen te zitten, daarnaast is er bij justitie niet daadwerkelijk een woon of verblijjfplaats bekend via de officiele wegen.

  En de enemy of the state, is een status die Micha Kat zich zelf heeft toebedeeld aangezien dat goed is voor zijn spindokter praatjes doorzeefd met racune.

 2. @Micha, je vraagt om donaties. Kun je de menigte dan ook uitleggen wat de Ierse staat/justitie tegenhoudt om een ‘enemy of the state’ niet uit te leveren aan de Nederlandse staat? Aangezien beide landen een uitleveringsverdrag hebben, of is dit een ‘bridge too far’?

 3. Overigens klopt dat wel van je verhaaltje begrafenis, of is het zo dat mensen daar gevoelig voor zijn en extra geld storten???

  En familie gezelligheid ….. ???

  Denk je niet dat dit een valstrik is, en dat dus je familie samen werkt met justitie om jou naar NL te lokken??

 4. de tranen springen in mijn ogen van dit zieligheids gejengel.

  Overigens wat zat je bij Boublog weer leuk spelletjes te spelen met Boudine, beetje vreemd want als de mening van Boudine je niet aanstaat steek je haar vervolgens met een mes in haar rug. Zoals je dit bij velen doet zoals voorheen bij je advocaat Bosscher deed en andere passanten

  En staat me iets van bij dat je dat al eerder hebt gedaan bij haar, in kwestie Baybassin ………..

  En nu opeens loop je weer met iedereen aan te pappen om dat je het effe moeilijk hebt, dat noemen we achterbaks

 5. Yo DeRol, Johan Bosman (werktuigkundige), Primo, Bonusje, CLC, DSR, Profiler, tedsdam (GVD, zijn er maar zo weinig MK fans?): dokken stelletje uitvreters!

 6. Micha, de enige manier waarop jij uit de door jezelf gecreëerde ellende kunt komen is je aangeven bij de politie, je straf uit te zitten en op houden met je criminele lastercampagne die je alleen maar mee gevangenisstraffen zullen opleveren.
  Steun Micha niet, beste mensen. Daarmee is hij niet geholpen maar raakt hij verder in de narigheid.

Geef een reactie