MICHA WENST ALLE -BIJNA 10.000 DAGELIJKS- LEZERS EEN ZEGENRIJK EN PEDO-VRIJ 2020!

IN 2020 GAAN WE MET DE MICHA-CLAIM -DIE AL IS GEWONNEN- DE COMPLETE CRIMINELE PEDO-RECHTSTAAT VAN KINDERVERKRACHTENDE RECHTERS EN BABY’S AAN STUKKEN SNIJDENDE OFFICIEREN VAN JUSTITIE ONTMANTELEN! STEUN MICHA IN DEZE STRIJD EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ZIJN ANTI PEDO-STICHTING! [via drsmkat@yahoo.com]

3 Replies to “MICHA WENST ALLE -BIJNA 10.000 DAGELIJKS- LEZERS EEN ZEGENRIJK EN PEDO-VRIJ 2020!”

  1. U ook de beste wensen.

    En daar houd ik het voorlopig weer bij. Ik was al minder actief zoals u heeft kunnen opmerken. Ik heb een tijd lang met zoveel mogelijk respect een gesprek met u te voeren, zonder enig resultaat of respect van uw kant. Daar ga ik mijn tijd niet meer teveel aan verspillen.

    Ik wens u desondanks. veel geluk met uw in mijn ogen hopeloze strijd.

Geef een reactie