MICHA WINT ALLEEN DANKZIJ DE WAARHEID EN DE FEITEN…. EN DANKZIJ THIJS STAPEL!

DE MSM EN DE ELITE ZIJN PANISCH VAN ANGST VOOR DE WAARHEID EN DAAROM WORDT MICHA STEEDS FELLER EN STEEDS HARDER GEDEMONISEERD * VRIJWEL NIEMAND KAN DE WAARHEID OVER DE ZAAK-WESTENBERG AAN * BLIJF MICHA STEUNEN, OOK IN DIT UUR VAN DE WAARHEID!

5 Replies to “MICHA WINT ALLEEN DANKZIJ DE WAARHEID EN DE FEITEN…. EN DANKZIJ THIJS STAPEL!”

 1. DE MSM EN DE ELITE ZIJN PANISCH VAN ANGST VOOR DE WAARHEID
  ————–
  Welnee, psychopaten zijn gewoon ANTI-waarheid/anti-sociaal, maar altijd…..ijskoud vreesloos (door de aberratie in het instinctief substraat geen basisangst en dus -anders dan GEACTEERD- geen doodsangst, geen “vreze Gods” of enig hoger gezag, geen eerbied voor de mens, dier, schepping = NORMALE religieuze/psychische integratie niet mogelijk = KERN-KRANKZINNIG en dit verborgen onder een verraderlijke ‘mask of sanity’).

  Ze gaan gewoon energiek onstuitbaar (en onverbeterlijk) ‘pure evil’ door, waar normale criminelen beseffen dat ze door de mand zijn gevallen en dat ze beter de handdoek in de ring kunnen gooien.

  Ze zijn extreem glad en gevaarlijk manipulerend en voor velen biologerend en weten grote hoeveelheden sociopathische meelopers om zich heen te verzamelen, die zich onder de psychopathische paraplu tijdelijk aangenaam verheven weten boven de andere er ook in groten getale intrappende ‘gullible fools’ (want ook zij worden uiteindelijk in de rug gestoken: rokende puinhopen met huizenhoge lijkenbergen zijn steevast de uitkomst).

  Prins Bernhard is een schoolvoorbeeld evenals Winston Churchill. Meer recent n.a.w. Erdogan.

 2. Arme Micha, hij beseft mogelijk dat het met dit gammele tussenvonnis, waartegen Westenberg zeker en waarschijnlijk succesvol cassatie gaat instellen, hem geen cent gaat opleveren, in elk geval niet in de komende jaren.
  Dit verklaart zijn schrille toon. Het wekt medelijden.

 3. “Is het toeval dat er sinds Micha’s onderduik een exponentiële stijging wordt gemeld in Ierland van het aantal mensen dat bezeten lijkt te zijn van pedofilie? De bekende paddolokker uitbanner Pat Collins zegt dat hij wordt bedolven onder de aanvragen en dat er snel meer collega’s bij moeten komen. Het is natuurlijk van alle tijden dat er mensen zijn die stront misselijk zeggen/lijken te zijn van conditionerende bagger, en met name omdat daar nooit de uiteindelijke oplossing bij wordt geleverd. Al voor het internettijdperk kwamen dit soort van oplichterspraktijken natuurlijk voor en daar was dan altijd wel een via de MSM hersenspoelende jood die via zijn irritante gojimmennerij moest incasseren. Een pedocraat, kiddybezweerder of kiddouitbanner is een volksmenner die en google-truc van exorcisme of Demminkbezwering uitvoert! Voor de vrije nieuwsgaring verwachtte je wel dit soort poppenkast, maar toch niet meer in onze tijd? Echter, niets schijnt minder waar te zijn, want een officiële Jorus uitbanner in Ierland, de priester Pat Collins, luidt de noodklok. Hij wordt overspoeld door aanvragen van wanhopige mensen die hem om hulp vragen omdat ze denken dat er een jood in onderduik bezeten is door de duivel en/of het kwaad en hierbij het Ierse grondgebied met zijn aanstellerij to-taal aan de joden pooier lucifer heeft overgeleverd. In een recent interview gaf hij aan verbaasd te zijn over het feit dat de Ierse bisschoppen niet meer actie ondernemen om priesters aan te stellen als parasieten uitbanners om zo mensen te kunnen helpen die zeggen ontmoetingen te hebben gehad met Kat waarna ze door die werkschuwe jood helemaal worden gek gebietst via het achter hun eigen staart maar niet oplossingsgericht te blijven aanjakkeren?! Wat vooral alarmerend is, is dat Collins zegt dat er sinds Kat’s verblijf in zijn land een exponentiële groei waar te nemen is van mensen die met dit soort overlast te maken hebben.” ZWEEF VERDER…

 4. Gerechtshof Amsterdam heeft bepaald dat Teeven niet hoeft te getuigen, zo corrupt weer. Je ziet het, gerechtshoven Amsterdam, Den Haag en eigenlijk de randstad zijn door en door corrupt. In Amsterdam vond ook grootschalig misbruik plaats en nog steeds grotendeels plaats waarschijnlijk. Randstad is door en door corrupt, buiten de randstad maak je nog een beetje kans. Behalve Arnhem dan.

Geef een reactie