MICHA WINT OP ALLE FRONTEN: EINDE IS DAAR VOOR GERLOF LEISTRA

WIE WIL AL MEER DAN HALF JAAR TE KOOP STAAND BAGGER- EN PEDO-BLAD NU NOG KOPEN?

WEEKBLAD ELSEVIER VERLOOR ALLE GELOOFWAARDIGHEID -EN UITEINDELIJK DE STEUN VAN DE EIGENAAR– DOOR DE COLLABORATIE MET PEDOFIELEN, CRIMINELEN EN DOOR FALENDE EN TOTAAL CORRUPTE PSEUDO-JOURNALISTIEK ZOALS OOK VAN SIMON ‘FUKUSHIMA’ ROZENDAAL * GERLOF LEISTRA SPANDE MET JORIS DEMMINK SAMEN TEGEN MICHA * DIT IS EEN ENORME OVERWINNING * STEUN MICHA, DE VRIJHEID EN DE WAARHEID VIA EEN BIJDRAGE! * VRAAG HET REKENINGNUMMER OP VIA drsmkat@yahoo.com * WE WILL BE VICTORIOUS!

7 Replies to “MICHA WINT OP ALLE FRONTEN: EINDE IS DAAR VOOR GERLOF LEISTRA”

 1. “”Het blad staat al meer dan een half jaar te koop, niemand wil het hebben, nu wordt de naam weggenomen -de facto een liqudatie- maar volgens deze trol is alles kits.””

  Wat vreemd he meneer Kat, misschien zou je wat meer kunnen verdiepen in aangereikte info zoals Poes Mis en andere bronnen die het een en ander weergeven over de negatieve tendens van de gehele blademarkt.
  En heropstarting onder andere naam is total niet bijzonder aangezien dat in ruime mate wordt toegepast in allerlei vakgebieden.

  Kortom je laat je racune langspeelplaat weer de overhand nemen, en komt met kul beweringen aan waar een kind van 10 door heen prikt.
  En je dus min of meer zelf een trol bent in dit verhaal!

  1. Hallo webcaresquad,
   Dat de bladenmarkt het momenteel moeilijk heeft is bekend, maar de jarenlange misachting van het lezend publiek die volgestopt is met kletsverhalen, terwijl vroeger -40 jaar geleden- het nog wel eens voorkwam dat er een redelijk opinie stuk werd gebracht. Dat komt praktisch niet meer voor, dood in de pot is het onbenul wat er nu voor 90% wordt voorgeschoteld en het publiek dat die onzin slikte zit nu op allerlei soc. media, zelfde soort onzin.

   Ook niet onbelangrijk is de volgende site.

   http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P1018

 2. Gerlof leistra moet een der twee onder valse namen onder gebrachtte zonen van ex brd president willy brandt zijn. Een merkeltje dus wier broer mark rutte is.

  Deze machinaties kunnen enkel door de regeringen en besturen commanderende joodse eliten koningshuizen en nazi gelederen georganiseerd worden.

  Willy brandt weer is dan zeer waarschijnlijk een valse naam en mogelijk wegens zijn wel erg russische kop een overgebleven nkvd generaal die aan de na oorlogse genociden in Duitsland hielp.

 3. Het is wel geestig dat Micha denkt dat Elsevier haar dalende oplage te danken heeft aan de hilarische internetactiviteiten van een verwarde kobold in Ierland.

  Er zijn ook idioten die denken dat elke dag de zon opkomt omdat hij daartoe van hen de opdracht kreeg.

 4. Volgens mij heb ik alleen gelezen dat de naam Elsevier moet veranderen, en dat het blad verder goed draait. Dus die Leistra blijft gewoon op zijn plek zitten. Wat begrijp Micha daar nou niet aan?

  1. Hahaha dit is nou een typische reactie van een verstokte doofpotter. Het blad staat al meer dan een half jaar te koop, niemand wil het hebben, nu wordt de naam weggenomen -de facto een liqudatie- maar volgens deze trol is alles kits.

   1. Het is met Elsevier helemaal niet kits, dat geldt voor de gehele bladenmarkt die algemeen tobt met dalende oplages.
    Jij bent ook niet kits omdat jij het in je paranoïde hoofd gehaald hebt dat de bladenmarkt in zwaar weer is omdat jij vanuit je jeugdherberg krankzinnige beweringen het internet inslingert.

Geef een reactie