MICHA ZET GROOTS EN DEFINITIEF REHABILITATIE-OFFENSIEF IN; HET OVERZICHT

JUIST NU ZET ERIC DONK ALLES OP ALLES OM MICHA TE SABOTEREN EN TE TERRORISEREN: AANGIFTES, BEDREIGINGEN, POGINGEN TOT HACKEN VAN DEZE SITE MET ZIJN ‘VRIENDEN’ VAN ‘ANONYMOUS’ * MAANDAG WORDEN DE BRIEVEN GEOPENBAARD DIE DE AANVAL INZETTEN OP DRIE FRONTEN: NRC HANDELSBLAD, DE TELEGRAAF EN HET OPENBAAR MINISTERIE/MINISTERIE VAN VUILIGHEID EN PEDOFILIE * STEUN MICHA EN DE ORP JUIST NU

[wp_ad_camp_1]

De volgende partijen hebben de afgelopen jaren aangifte tegen Micha gedaan e/o zijn procedures begonnen. Uit dit overzicht blijkt reeds direct het grote complot: er zit geen ‘gewone partij’ bij, het zijn allemaal mensen en organen die de staat en de macht vertegenwoordigen en die het zich vanuit die positie moeten laten welgevallen te worden gecontroleerd door onafhankelijke media:

1. Frits van Straelen, hoofdadvocaat-generaal van het OM te Amsterdam (deed aangifte bij zichzelf; nog nooit vertoond in Nederland)
2. Frits Huffnagel, VVD-pedo-spindoctor
3. Yehudi Moszkowicz
4. Het Koninklijk Huis (uniek in de Nederlandse geschiedenis)
5. Stichting Bilderberg Events (uniek in de Nederlandse geschiedenis)
6. Gerlof Leistra
7. Marcel Gelauff (meerdere aaniftes)
8. Jeroen de Jager
9. Pels Rijcken en Droogleever Fortuyn (het kantoor van de Landsadvocaat en van Cecile Bitter)
10. Het Ministerie van Veiligheid en Justitie
11. De Raad voor de Rechtspraak
12. Het MDI (Meldpunt Discriminatie Internet)
13. Marcel Haenen (nog niet bevestigd; commentaar wordt geweigerd)
14. Politieagent Bous
15. Bart Mos
16. Hans Westenberg (startte civiele procedure)
17. Maurice Lippens/Fortis NV/Fortis SA (civiele procedure)
18. Het Paleis van Justitie te Den Haag
19. Joris Demmink (wegens ‘zaaksbeschadiging’ van zijn woning)
20. Het Parket Generaal van het OM (ook wegens ‘zaaksbeschadiging’)
21. De Staat der Nederlanden (inzake de ‘ordeverstoring’ bij het verhoor van Nout Wellink)

(Ook Eric Donk en Wim Dankbaar hebben aangifte tegen Micha gedaan, maar die horen niet thuis in bovenstaande opsomming.)

Op alle fronten lopen thans hoger beroepen die echter door Justitie worden gesaboteerd omdat ze Micha’s rehabilitatie tegen elke prijs willen tegenhouden. Zo mag Micha geen enkele getuige horen. Getuigen die eerder waren toegewezen, zijn via achterbakse machinaties weer van tafel gespeeld. Ook houdt Justitie het op onrechtmatige wijze tegen dat de hoger beroepen worden gevoegd tot een enkele mega-zaak omdat daarmee de krankzinnigheid van de tenlasteleggingen en de samenzwering van de aangevers in een keer in volle glorie aan het licht zou komen. Mede omdat het Micha wordt belet via de hoger beroepen zijn recht te halen, heeft hij het heft in eigen hand genomen en is civiele procedures begonnen tegen:

1. Bart Mos en De Telegraaf. Inzet: toegeven de doodsbedreiging te hebben verzonnen en schadevergoeding.
2. NRC Handelsblad: schadevergoeding wegens samenspanning om Micha maximale reputatie-schade te berokkenen door Marcel Haenen samen met zijn zwager Herman Bolhaar
3. Het Openbaar Ministerie/Ministerie van Veiligheid en Justitie: schadevergoeding wegens jarenlange georganiseerde trail by media-campagne om Micha kapot te krijgen, iets wat het OM in de rechtzaal niet gedaan kon krijgen.

Maandag worden de ‘openingssalvo’s’ van Micha op deze site gepubliceerd. Het gaat hier om het grootste offensief tegen de Nederlandse Staat en de corrupte en collaborerende MSM uit de geschiedenis. Mede hierom doet Micha nu meer dan ooit een beroep op de steun van een ieder in welke vorm dan ook! We will be victorious!

8 Replies to “MICHA ZET GROOTS EN DEFINITIEF REHABILITATIE-OFFENSIEF IN; HET OVERZICHT”

 1. Wat het gevecht tegen windmolens betreft:

  Psychopaten zijn inderdaad een soort windmolens, maar wel van de vleesmolen soort die als een doelzoekende raket onstuitbaar op je afkomen.

  Als mens benaderen heeft geen zin. Je trekt er omheen en dan van achteren (eer valt er niet aan te behalen!) het voor de lichamelijke existentie van normale mensen enorm bedreigende kadaver-ding uitschakelen, door gewoon de knop om te draaien.

  ‘Dead inside’ kun je niet vermoorden, alleen uitschakelen. Om erger te voorkomen!

 2. Waarbij ‘groots offensief’ newspeak is voor ‘meer van hetzelfde’.
  Weer 1000 onbeantwoorde emailtjes. Weer 1000 telefoongesprekjes met receptionisten die je na een minuutje weer afkappen. Gouden tip: zoek eens de samenwerking met Desiree Stokkel en Koos Woudenberg. Samen krijgen jullie het systeem wel down.

  Al met al weer een mooie gelegenheid eens iets over jezelf te schrijven. Andere onderwerpen schijnen nooit zo te beklijven. Maar ach, wat wil je, als je zo groot en belangrijk bent als Micha Kat.

 3. Bedenk: Niet alleen volbloed psychopaten van prins Bernhard kaliber, maar ook domme figuren die, “van harte” gesteund door de psychopathocratie, d.m.v. (niet 100% maar wellicht 70 of 80%) narcisme meer materie naar zich toe willen harken dan goed voor ze is, zullen zich als EEN GEK gaan verzetten tegen alles wat NORMAAL is.

  De rokende puinhopen die hier, indien niet tijdig adequaat ingegrepen, ONVERMIJDELIJK het gevolg van zijn komen vooral op JOUW bordje terecht.

 4. “(Ook Eric Donk en Wim Dankbaar hebben aangifte tegen Micha gedaan, maar die horen niet thuis in bovenstaande opsomming.) ”

  Dát hád je gedacht maar die behoren er helemaal 100% bij!

  Eerst maar eens aan die donk en dankbaar Vragen of ze wellicht ooit met justitie in aanraking zijn geweest?

 5. Onwelgevallige getuigen, zijn (kritieke) getuigen die iets zouden kunnen getuigen dat PB BV onwelgevallig is.

  Die worden dus niet opgeroepen terwijl dat wel zou moeten.

  PB BV = “Bernhards olifantengeweer” tegen je hoofd, terwijl de psychopaat huilt en jengelt om de uitstervende neushoorns en kransen legt bij de gevallenen van Arnhem. Zoiets.

  VOLKOMEN KRANKJORUM

 6. Getuigen worden niet opgeroepen.

  Yep, standaard sabotage-actie van de SS-staat/psychopathocratie onder dekmantel van vrije verkiezingen en scheiding der staatsmachten PB BV.

Geef een reactie