MICHA’S DNA-VIDEO GEBLOKKEERD OP YT; NU OP VK. DE CRIMINELEN VAN HET OM MOETEN WORDEN EXPOSED

OOK VK WEIGERT HET FIMPLJE OVER MICHA’S DNA: WHAT’S GOING ON? * WE HEBBEN HET HIERONDER ‘DIRECT’ GEPUBLICEERD * DNA-FILMPJE OP YOUTUBE IN IERLAND WEL ZICHTBAAR

PEDOFIELEN VAN JUSTITIE GAAN VA BANQUE OM MICHA KAPOT TE MAKEN * 10 MAANDEN CEL VOOR FEITELIJK GEHEEL JUISTE CONSTATERING OVER MARCEL GELAUFF * DIENS BANDEN MET DE PEDO-NETWERKEN WORDEN OPNIEUW BEWEZEN DOOR ZIJN WEIGERING HET SPECTACULAIRE DEMMINK-NIEUWS TE BRENGEN VAN DE VERKLARING VAN YVONNE KEULS * EERDER VERBOOD GELAUFF JEROEN DE JAGER VERDER ONDERZOEK TE DOEN NAAR DE ZAAK-DEMMINK * DAT IS DOOR DE JAGER NOTA BENE ONDER EDE VERKLAARD * WIE GRIJPT IN?

Het is vrij bizar dat Youtube Micha’s DNA-video zo snel verwijdert! Later meer. In the meantime begint De Telegraaf een campagne voor een DNA-databank waarin alle Nederlanders verplicht zijn opgenomen zodat de pedofielen helemaal zelf en zonder enig onderzoek kunnen ‘beslissen’ wie wordt opgeknoopt voor moorden die ze waarschijnlijk zelf hebben gepleegd. We hebben deze ontwikkeling jaren geleden al zien aankomen. Juist daarom zal Micha zich tot het uiterste blijven verzetten tegen afname van zijn DNA omdat de kwade opzet van Justitie hierachter door de laatste ontwikkelingen alleen maar weer duidelijker wordt.

3 Replies to “MICHA’S DNA-VIDEO GEBLOKKEERD OP YT; NU OP VK. DE CRIMINELEN VAN HET OM MOETEN WORDEN EXPOSED”

  1. De video is geblokkeerd door “UMG”. Ik heb het even voor je gegoogled: UMG is de Unirobe Meeus Groep: https://umg.nl/

    Aan de synboliek op hun site te zien zijn ze illuminati gerelateerd. Zie bijvoorbeeld het DNA symbool dat ze gebruiken voor de “Over ons” pagina.

  2. Ik mag hopen dat dit geen trend wordt: filmpjes waarin Kat met zijn veel te dikke pens ‘danst’ op rap. Of heeft hij nu echt niets meer te melden?

Geef een reactie