MICHA’S EERBETOON AAN JAN POOT, OPRICHTER VAN CHIPSHOL (1924-2018)

CHIPSHOL EN MICHA STRIJDEN BEIDEN TEGEN DE KINDERVERKRACHTENDE HORROR-RECHTERS IN NEDERLAND * HANS WESTENBERG MAAKTE DEEL UIT VAN EEN GROEP CRIMINELE, SATANISCHE SADISTEN OP DE HAAGSE RECHTBANK DIE KINDEREN MISHANDELDEN MET ZWEPEN EN STOKKEN * STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD TEGEN HANS WESTENBERG * OVER ENKELE MAANDEN STAAN MICHA EN DE SADIST WEER TEGENOVER ELKAAR VOOR DE RECHTER INZAKE DE MICHA-CLAIM * STEUN MICHA EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ZIJN STICHTING [via drsmkat@yahoo.com]

Het moet ergens in 1998 geweest zijn. Ik zat op mijn favoriete terras in Rotterdam, dat van het Westerpaviljoen en raakte in gesprek met een bekende, een advocaat. Ik kende deze jongen via zijn broer, die een dispuutsgenoot is van mij – ook hij is thans advocaat. Ik vertelde hem, dat ik voor een van mijn opdrachtgevers, het zakenblad Management Team, een serie had lopen over advocaten met interessante business rechtszaken. “Dan moet je eens met mijn patroon praten! Die heeft zaken lopen, dat geloof je gewoon niet!” Deze patroon was Hugo Smit, partner bij Trenité van Doorne. Ik belde hem en kreeg belet – Smit was gek op publiciteit, een karaktertrek, die hem later fataal zou worden. Ik mocht met hem mee naar een grote zaak in Groningen. Al vrij snel na onze kennismaking begon Smit te vertellen over een andere, nog veel grotere, zaak, waar hij in betrokken was. Dat was een zaak tegen accountantsorganisatie Coopers & Lybrand, waarin hij optrad namens Chipshol, het bedrijf van de familie Poot. De betreffende accountant maakte deel uit van een complot om Chipshol in opdracht van Schiphol te slopen en LEES VERDER OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM

Eén reactie op “MICHA’S EERBETOON AAN JAN POOT, OPRICHTER VAN CHIPSHOL (1924-2018)”

  1. Tolstoi zei het al: advocaten zijn de trawanten van de (staats)rechters.

    Wat ze doen is *proactief* (ze weten beter als geen ander = op individueel niveau corrupt!) helpen om een onacceptabele psychopathocratie als het naoorlogse Prins Bernhard BV een rechtsstatelijk aanschijn te geven.

    Dit gebeurt zoals steeds, door psychopaten op sleutelposities en karaktergestoorden, devianten en andere meelopers elders in de advocatuur, bij het OM en de Rechterlijke Macht.

    Net als de “vrije” pers. Kom je al in deze uithoek van de MSM terecht: *Henk Rijkers van het Katholiek Nieuwsblad. Maar die stopte het ergens diep weg, zodat het niemand opviel….*, als het echt serieus wordt voor PB BV, stopt ook het KN het niet in de krant ergens weg, maar in het vergeetboekje.

    Bewijs wordt genegeerd.

Geef een reactie