MICHA’S EXCLUSIEVE GIDS VOOR DE NIEUWE ‘PLOTTERCAUST’, BOMBSHELL EN TOP SECRET

DUITSLAND: 8 MAANDEN VOOR 87-JARIGE VROUW WEGENS ‘HOLOCAUSTONTKENNING’ * HET WOORD ‘HOLOCAUST’ MAG ALLEEN WORDEN GEBRUIKT IN RELATIE TOT DE TWEEDE WERELDOORLOG * DAAROM SPREKEN WE NU VAN ‘PLOTTERCAUST’

8 Replies to “MICHA’S EXCLUSIEVE GIDS VOOR DE NIEUWE ‘PLOTTERCAUST’, BOMBSHELL EN TOP SECRET”

 1. Oorlogsmisdadigers en hun medeplichtigen zonder onderscheid als het uitschot behandelen dat ze zijn.
  =================
  Als je onderscheid gaat toestaan tussen oorlogsMISDADIGERS (er is bijv. geen denken aan, dat normale Nederlandse militairen destijds een horror-crime als bij Dresden begaan zouden hebben bedacht en uitgevoerd) van de “overwinnaar” en “verliezer” van een oorlog, maak dan je borst maar nat.

  Wie kaatst moet de bal verwachten.

  Bijv. de “Plottercaust”. Psychopaten houden niet van wat zij (100% narcistisch en krankzinnig) als tegenwerking beschouwen.

 2. Van mij mag een 94 jarige voormalige typiste van Auschwitz wegens medeplichtigheid aan de Holocaust opgesloten worden, mits de hier nog rondbersende medeplichtigen aan bijv. de psychopathisch krankzinnige totale holocaust te Dresden (van piloot, via typiste tot eertijds Arthur Harris en Winston Churchill) ook van hun bed gelicht worden.

  Oorlogsmisdadigers en hun medeplichtigen zonder onderscheid als het uitschot behandelen dat ze zijn.

  1. Wel aangemerkt dat de russische treinen vol op op Auswitz reden tm Mei 1943 en Duitsland van alle metalen en grondstoffen voorzagen die gewenst werden … mischien mocht dát niet getypt worden?

   Ook wapenindustrie .. de beroemde luger van ww2 .. dat type was ver voor ww1 al van japanse productie en mogelijk dat japan geheel duitsland en later geheel rusland van wapens voorzag? Amerika en Engeland leverden ook tot ver in en in de oorlog simpel allerlei aan en duizend operations paperclip werden voor tijden en na de oorlogen ook als dagelijks bedrijf heel de Wereld over bedreven zie ook the meiji period 1880 japan en lately onze kuch “globalisatie en kuch “eu en kuch “un alles landjeroof en ideetjepik incluis de intelligentie zoals we van rusland en polen afgelopen decennia ook wat kudden goedkope wetenschapppers mochten genieten .. elk Volk vermalende en alleen de aipac wordt er maar beter van

 3. Stel dat je een uiterst belangwekkende/kritieke 87-jarige getuige hebt (met de grootst mogelijke moeite na jarenlang top-speurwerk opgesnord), die iets zéér naars weet van het KH, maar die in zijn jonge jaren vals daarover verklaard heeft, om daar zelf beter van te worden…….

  Die wordt niet eens opgeroepen als getuige, want te oud dus ‘not-done’.

  Jij bent een onmenselijk walgelijke smeerkees als je daar toch op aandringt: ‘They turn tables around and make YOU the culprit’.

 4. Helaas krijgt iedereen gewoon een vaccinatie en valt de ene na de andere gewoon dood neer. De schapen zullen het dan nog niet door hebben zolang er bier verstrekt wordt en voetbal natuurlijk.

 5. Ik ben niet tegen Joden en/of homo’s, niet tegen autoriteiten, geen racist niet, niks tegen transgenders, vaccinaties hou ik me niet mee bezig, islam zie ik als primitieve religie dat gebruikt wordt door NWO, niet perse anti dus alleen complotter blijft dan over. Diegene die zelfstandig feiten onderzoekt en niet klakkeloos de MSM bagger gelooft, ja edelachtbare daar ben ik schuldig aan. Sorry, stuur me naar een heropvoedingskamp. Het spijt me.

  Ben wel tegen psychopaten en pedo’s overigens maar dat zie ik er niet bij staan.

Geef een reactie