5 Replies to “MICHA’S FORMATIE-UPDATE: OP WEG NAAR HET KABINET DEMMINK-III”

  1. de opdracht tot vervolging ter zake van die misdrijven ingevolge de voormelde (grond)wettelijke voorschriften kan dus slechts worden gegeven bij Koninklijk besluit of bij een besluit van de Tweede Kamer.
    ———————-
    Over een KB wordt advies uitgebracht door……****de Raad van State****…….en daar zit TOEVALLIG Donner (bekend van Golfoorlog II ‘and such things’).

    Volgens het KH (bekend van het extreem verraderlijk bewust met huid en haar in handen van Hitler spelen van ons land in 1940) is het dus ‘bon ton’ om oorlogsmisdadigers zeggenschap te geven bij het al dan niet vervolgen van……oorlogsMISDRIJVEN.

    Psychopaten = EINDE VAN ZOEK MENSEN!!!

  2. Dat Donner een vriend van het KH is en zijn vader destijds in de Hoge Raad der Nederlanden een dikke smerige vinger in de pap heeft gehad bij de oprichting van het naoorlogse Prins Bernhard BV en de bizar glorieuze terugkeer van de in 1940 afgetreden/de kroon weggeworpen en in oorlogstijd gevluchte of…..erger (bewust) uitgeweken om conform internationaal recht Nederland met huid en haar in handen te spelen van Bernhards Führer, Adolf Hitler, IS WAARSCHIJNLIJK TOEVAL……..

Geef een reactie