4 Replies to “MICHA’S PAASBOODSCHAP OVER DE STRIJD TEGEN HET KWAAD EN DE WEDEROPSTANDING VAN HET GOEDE”

 1. Zijn werkwijze doet mij wat denken aan die van milieu-proleten omdat zij eveneens het overtollige plastic in de oceanen via allerlei opschoonsystemen verdien gemodelleerd denken te kunnen wegfilteren, terwijl ze tegelijkertijd al dan niet bewust blijven zwijgen over de criminele producenten van deze zelfde kunststoffen die via de olieraffinage nu precies de oorzaak zijn waaraan de wereld ten onder dreigt te gaan! Zo zie ik op zijn site tot nu toe geen enkele verwijzing naar het fundamentele probleem waarmee via het elimineren ervan het grootste deel van zijn analyse oplossingsgericht geholpen zou kunnen zijn..;

  “U leest het goed! Nederland is een dictatuur, waarbij de heersende krachten of ware machthebbers parasiteren op de energie van de mensheid! Helaas is deze bewering geen grapje, maar bittere realiteit. Het is de kunst om de dictatuur te gaan doorzien, terwijl u vanaf uw geboorte onderhavig bent geweest aan zeer geraffineerde indoctrinatie, propaganda en leugens met het doel u zo onwetend mogelijk te houden. Het systeem in Nederland is ontworpen om de bevolking te onderdrukken, uit te buiten en in slavernij te houden. Hoewel steeds meer mensen wakker beginnen te worden en gaan doorzien dat zij niet in vrijheid leven, is op het moment van schrijven van deze reeks artikelen het overgrote deel van de mensen zich nog onbewust van de ernst van de situatie. Deze mensen zijn nog in de veronderstelling dat het systeem is ontworpen om de mensheid en/of de bevolking te dienen. Tevens denken deze mensen dat zij in vrijheid leven, omdat zij één maal per vier jaar met een potlood of een druk op de knop een vakje rood mogen maken, terwijl zij als kuddedieren volledig door het systeem worden geleefd. De zogenaamde vrijheid van de mensen ligt enkel binnen het vrijheidsbeperkende systeem, dat door het opleggen van wet- en regelgeving iedere dag de mensen weer een stukje van hun resterende vrijheid ontneemt. Overigens beperken de krachten achter deze dictatuur zich niet alleen tot Nederland. Over de gehele wereld worden de mensen afhankelijk gemaakt van centraal gecontroleerde systemen, waarbij de centralisatie van macht mogelijk wordt gemaakt door de snelle technologische ontwikkelingen.”

 2. RENNEN RUTTE, DEMMINK EN PECHTOLD GILLEND VAN ANGST HET LAND UIT
  ——————
  Welnee/FAKE news. Bij psychopaten ontbreekt (in het instinctief substraat) ABERRATIEF het vermogen tot het ervaren van angst.

  Dit leidt tot een ‘dead inside alien’ persoonlijkheid en de krankzinnige beleving dat de nomale mens een prooidier of ‘gullible fool’ is, bedoeld om te overheersen tot de dood van het slachtoffer erop volgt.
  En dat slachtoffer kan de gehele aarde zijn als de technische middelen (die dus NIET in handen van psychopaten van het type Churchill, Prins Bernhard, Hitler, Pol Pot, Mao e.d. mogen vallen) het mogelijk maken.

 3. De bekende autopiloot pedoriedels met in stukken gesneden baby’s van Kat werken echt zo langzamerhand echt niet meer. Het aantal views per video komt zelden meer boven de 400 uit. Voor internetbegrippen echt verbijsterend laag.

Geef een reactie