MICHA’S RED PILL AND BLUE PILL: ZIJN NIEUWE VIDEO-POLICY

EXTRA: WAANZINNIGE TOESTANDEN ROND ROMY EN SAVANNAH: ALLES GEHEIM, ANONIEM, ACHTER GESLOTEN DEUREN… WIE GRIJPT IN? * WIE ZIJN DE ‘KLASGENOTEN’ DIE ZEGGEN DAT ROMY’S MOORDENAAR ‘VERLIEFD OP HAAR WAS’ EN HAAR ‘STALKTE’? * LET OOK OP DE DOOR JACK DE VRIES ZORGVULDIG IN DE DEMMINK-STUDIO GEENSCENEERDE FOTO BIJ DIT ARTIKEL

Eén reactie op “MICHA’S RED PILL AND BLUE PILL: ZIJN NIEUWE VIDEO-POLICY”

  1. Misschien kan op het YouTube-kanaal ook even vermeld worden dat (echte) psychopaten niet bestaan en dat een moderne psychopatentest voor ambtenaren en politici dus complete flauwekul is.

    Ambtenaren worden in Prins Bernhard BV al bijzonder streng psychologisch getest en als je opa volgens Bernhard zur Lippe Biesterfeld bijv. op 14 jarige leeftijd in Duitsland als Nederlander lid is geworden van de Reiter SS, dan kom je met geen mogelijkheid door die zware psychologische test heen en ben je dus volledig psychisch ongeschikt voor welke overheidsfunctie in Prins Bernhard BV dan ook.

    Nederland hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken over de wel psychisch voor Prins Bernhard BV geschikt geachte ambtenaren zoals dhr. Demmink, dhr. Donner of dhr. Joris Voorhoeve. Ook dhr. Donner is uiteraard boven elke twijfel verheven, want anders was hij geen vice-voorzitter van de PB BV Raad van State geworden. Bovendien is het uitgesloten dat psychopaten een 9 voor wiskunde op het Gymnasium halen, want dat is veel te moeilijk voor dergelijke diep en gevaarlijk krankzinnigen, die ons zó, zonder verhoging van de polsslag, medeplichtig zouden maken aan “Dresden” of aan Golfoorlog 2, maar die gelukkig niet bestaan en hersenspinsels zijn van brood etende profeten zoals zogenaamd gespecialiseerde forensische psychologen en psychiaters.

Geef een reactie