MICHA’S TWITTER-CHANNEL GEKAAPT DOOR PEDO-TROLLEN, HOE KAN DAT?

DE LAATSTE TWEETS IN DE TWITTERFEED OP DEZE SITE ZIJN NIET DOOR MICHA OPGESTELD EN OOK NIET TE VINDEN OP DE PAGINA VAN MICHA’S TWITTER * ZO ZIEK EN ZONDER ARGUMENTEN ZIJN DE PEDO-TROLLEN IN DIENST VAN DEMMINK * PSEUDO-TWEETS PROBEREN MICHA TE RIDICULISEREN * WAT KUNNEN WE HIERTEGEN DOEN?

9 Replies to “MICHA’S TWITTER-CHANNEL GEKAAPT DOOR PEDO-TROLLEN, HOE KAN DAT?”

 1. Is Kat een onbenullige digibeet die echt niets snapt (zowel van internet als van andere zaken), of doet hij maar alsof zodat hij weer kan schreeuwen dat het allemaal aan een ander ligt, dat hij aan het winnen is en dat we vooral geld moeten storten?

  Dat is de vraag.

 2. Snap je het woord capslock niet, Micha? Is dat het probleem?
  Of is het probleem dat je niet snapt dat Twitter – net als andere sociale media – automatische algorithmes gebruikt om te besluiten welke tweets zichtbaar zijn voor anderen, en welke niet, en kun je niet begrijpen dat allcaps-tweets gewoon worden begraven, dat wil zeggen: dat andere mensen deze niet te zien krijgen in hun twitter-feed?
  Hoe vaak moet het je nou uitgelegd worden voordat je dit begrijpt?
  En hoe kan het dat zoiets simpels je zo vaak uitgelegd moet worden, zonder dat je er ook maar een letter van begrijpt?

 3. En ook Micha’s laatste tweet gaat weer vrolijk door in capslock. En dus wordt het weer keurig begraven door Twitter. Echt Micha, hoe ontieglijk moeilijk is het voor je om de allersimpelste internetskills onder de knie te krijgen?
  Hoe veel keer is je nou verteld dat het geen zin heeft om te gaan tweeten met je capslock aan. En dan tóch blijven doen.. meneer de topjournalist.

 4. “MICHA’S TWITTER-CHANNEL GEKAAPT DOOR PEDO-TROLLEN, HOE KAN DAT?”

  Omdat twitter vanwege zijn vergietmatige software constructie voor een ieder die dat wil met opzet te misbruiken is als een in alle opzichten te manipuleren tool?!

  Chris Klomp werd op 11 augustus 1971 geboren, waarschijnlijk in Groningen. Na een bliksemcarrière bij de Nederlandse Luchtmacht werkt hij als geheim agent vanaf april 2002 vermomd als rechtbankverslaggever voor de Nederlandse mainstream media. Dat was aanvankelijk voor RTV Noord, Dagblad van het Noorden en RTV Drenthe, en vanaf 2010 het Algemeen Dagblad, eerst regionaal en vanaf 2013 landelijk. Ook schreef hij voor JOOP (Jouw Online OpiniePagina), een initiatief van de Vara. Tegenwoordig doet hij dit nog voor ThePostOnline, voorheen DeJaap.nl. Na zijn echtscheiding werd Martine Kevelham van SBS zijn nieuwe vriendin. Zijn rol is om via perceptiemanagement te voorkomen dat het grote publiek de mainstream leugens en overheidspropaganda gaat doorzien.” BRON

 5. “DE LAATSTE TWEETS IN DE TWITTERFEED OP DEZE SITE ZIJN NIET DOOR MICHA OPGESTELD EN OOK NIET TE VINDEN OP DE PAGINA VAN MICHA’S TWITTER”

  Iemand die ooit een poging zal doen om je uit te leggen hoe dom deze zin is, en hoe twitter nou eigenlijk werkt, zal langdurig z’n hoofd tegen de muur bonken uit frustratie. Je hebt écht geen idee, he Micha?

 6. Ten eerste: je tiept alles op twitter met je caps-lock aan. Dit zorgt er automatisch voor dat twitter je als een schreeuwtrol beschouwt, en dus automagisch je tweets zoveel mogelijk begraaft. Alleen mensen die actief de ‘quality filter’ hebben uitgeschakeld zien je tweets.

  Ten tweede: het valt niemand op dat je ‘geridiculiseerd’ wordt door een imitatie-account, doodgewoon omdat je die dingen die daar staan ook gewoon zelf zegt, en het dus precies net zo ridicuul is als je echte account ..met je capslock.

  Seriously, hoe lang zit je nou op het internet zonder er werkelijk ook maar een hol van te snappen?

Geef een reactie